HULK cup

KULTOVNÍ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2011:

29. ročník -
16. 11. 2011


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

FOTKY

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

24. 11. 2011 - Po týdnu "nucených prací" na jiných ostře termínovaných úkolech jsem se opět dostal k záležitostem HULK cupu a světlo světa tedy nyní spatřují oficiální výsledky, dále jsem na web upnul pár foteček od Kaliho a taky mapu s variantama tratí.

19. 11. 2011 - Trochu nestíhám:-) Podařilo se mi ale už vybalit věci z auta, mezi kterými je také pár ztrát a nálezů. Pokud někdo postrádá např. bundu SK CHrast nebo modré tričko z CSM, ať se mi ozve (email viz. dole). Na slibované doplnění webu dalšími pozávodními informacemi samozřejmě také dojde, ale zatím nedokážu přesně říct, kdy to bude...

15. 11. 2011 - S drobným zpožděním oproti slibům a plánům (jak jinak..., ale na omluvu musím uvést, že jsem se celý večer nemohl dostat na wz.cz) se zde objevují Pokyny k závodu. ČTĚTE JE!! Jinak už jsou také vytištěné mapy, takže případné další dohlášky opravdu už jen na prezentaci místo někoho kdo nepřijde. Předpověď počasí na zítra vypadá pořád stejně, čili počasí asi bude jako v minulých dnech, takže teplota okolo nuly nebo lehce pod nulou, možná se už trochu rozfouká a nemusela by být taková mlha. Zítra večer nashledanou!

13. 11. 2011 - Skončil řádný termín přihlášek a doufáme že už se nikdo další nebude chtít hlásit:-), dle přehledu přihlášek by letošní ročník měl být co do účasti rekordní. Také se mi konečně podařilo změřit Kalimerem navržené tratě a je třeba přiznat, že údaje z rozpisu budou zcela jistě překročeny. Odhaduji o cca 10 minut na úsek, a to jen pro ty nejrychlejší!! Detaily najdete v Pokynech (na kterých se zatím ještě pracuje).

10. 11. 2011 - Máme necelý týden před závodem, přihlášek už došla celá řada (viz.přehled) a konkurence se tak dá očekávat vyšší než v minulých letech. Mapování prostoru se chýlí ke konci (už se jen "ladí detaily"), tratě už jsou také vymyšlené (Kali to postavil fakt docela dlouhý, zvláště "koeficient prodloužení" oproti vzdušné vzdálenosti bude docela vysoký). Pomalu začínáme dávat do kupy pokyny k závodu, na webu by se měly objevit zhruba v neděli. Také došlo k drobné úpravě v záhlaví stránek, která se také promítne na trička a diplomy. Je také pomalu čas začít sledovat předpověď počasí, zatím to vypadá na suchý mrazík lehce pod nulou. Snad na tribuně nebude moc foukat:-)

21. 10. 2011 - Zveřejněn kompletní a podrobný rozpis závodu, nakonec se podařilo najít použitelné shromaždiště na samém okraji Stromovky. Také už přichází první přihlášky, takže byla oživena i stránka s přehledem přihlášek. Teď už jenom dodělat mapu (část bude zcela nová!) a dalších pár drobností...

27. 9. 2011 - HULK zase bude! Prozatím bylo stanoveno datum a předběžně i prostor (uvažuje se o Stromovce, ale 100% jisté to zatím není), špekulujeme o shromaždišti a musí se taky aktualizovat stará mapa... Pro začátek uvádím alespoň předběžné základní údaje k závodu, kompletní rozpis bude zveřejněn do cca 15. 10. 2011 (až bude vše rozhodnuto a dojednáno).

  • datum závodu - výjimečně středa, a to 16. 11. 2011 (čtvrtek 17. 11. je volno - státní svátek)
  • shromaždiště, start a cíl závodu - někde v Praze (zatím v jednání)
  • start prvních úseků štafet 18:17 hod. SEČ (GMT+1)
  • štafety jsou tříčlenné, trať pro druhý úsek bude kratší než pro první, resp. třetí úsek, celkový čas vítězných štafet cca 100 min.
  • kategorie DÁMY a PÁNI, startovné za štafetu 200,-Kč, splatno při prezentaci
  • termín řádných přihlášek za uvedené startovné končí v sobotu 12. 11. 2011 ve 23:59 večer, přihlášky zasílejte na email hulkstafety@centrum.cz
  • o pohár HULK soutěží družstva složená ze dvou štafet (DÁMY a PÁNI) jejichž všichni členové jsou registrování ve stejném klubu (resp. stejné mimopražské oblasti)
P.S. - Další položky v menu stránek začnou ožívat postupně, jen co je "někdo" dá do kupy...

18. 6. 2002 - Zrcadlené stránky HULK cupu jsou umístěny na http://www.volny.cz/r-mapservis/hulk/. Obsah by měl být stejný jako zde, pokud kapacita poskytovatele dovolí...

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  neoptimalizováno pro žádný specifický prohlížeč ani rozlišení, kódováno v CP1250  

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com