HULK cup

KULTOVNÍ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2015:

33. ročník -
6. 11. 2015


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

FOTKY

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

9. 11. 2015 - Jsou vydány oficiální výsledky štafet v jednotlivých kategoriích, oproti předběžným výsledkům došlo jen k pár kosmetickým změnám. Taky už tu visí MAPA se všema kontrolama a zákresem všech variant tratí, v sekci FOTKY jsou nějaké obrázky od Kalimera. Pokud má někdo z vás další fotky ze závodu někde na webu, rádi zde zveřejníme odkaz. Hlaste se o ztráty a nálezy (viz. níže) a stále ještě sledujte tento web, zítra tu snad budou další aktualizované stránky (protokol, účasti, ...).

7. 11. 2015 - Závod proběhl bez zjevných závad, bylo krásně teplo a stížnosti se k nám nedonesly. Je zpracována první rychlá verze VÝSLEDKŮ, tyto ještě projdou jednou podrobnou kontrolou, jestli je všechno správně. V pondělí večer se na webu taky objeví mapy ze závodu se všema farstama a nějaké fotky od Kaliho, možná zaktualizuju i přehled účastí (včetně připomínek, které jsem dostal). Na shromaždišti zůstalo docela dost věcí (bundy, propocovák, běhací boty), přihlašte se komu co chybí (na e-mail na konci stránky), věci budou od úterý k vyzvednutí na sekretariátu ČSOS na Strahově.

A než budou další položky stránek hotové, můžete si lámat hlavu nad naší anketní otázkou (možnosti "Krčák", popř. "jsem kkt" jsou neuvedeny záměrně!):

Miniaplikace

5. 11. 2015 - Čtěte POKYNY, těšte se na pátek!

3. 11. 2015 - Tak nám skončil termín pro řádné přihlášky, účast je opět taková zhruba standardní, změny a doplňky samozřejmě můžou ještě nastat po odprezentování štafet. Jelikož dnes se fastujou tratě a tisknou mapy, tak opravdu platí několikrát uvedené upozornění na to, že dodatečné přihlášky akceptujeme jen ve velmi omezené míře a pouze za optimální konstalace situace. Veškeré informace o přihláškách jsou uvedeny v přehledu přihlášek.
Také se mi podařilo dopočítat Přehled účastí, zkontrolujte si laskavě své záznamy, občas je opravdu náročné určit jen podle přezdívky komu čárku připsat. I letos bychom měli mít na startu jednoho jubilanta s 30-tou účastí, což je opravdu hezký výkon.
Někdy během zítřka nebo čtvrtka také zveřejníme Pokyny k závodu, kde budou všechny potřebné informace k průběhu závodu, např. i délky tratí, které se oproti prvním odhadům z rozpisu trochu zpřesnily.

26. 10. 2015 - Jak jistě všímavější z vás zaregistrovali, už byl zveřejněn úplný Rozpis letošního HULKa. Taky čas od času doplním do Přehledu přihlášek co nám přijde do mailu. Zdůrazňuji prosbu k přihláškám, abyste v případě, že sestavujete družstvo do boje o pohár HULK, nám v přihlášce uvedli i to, které 2 štafety D+H budou spolu v družstvu. Jinak všechno běží víceméně normálně, i předpověď počasí vypadá na to, že sníh letos nebude. Kalimero letos slibuje pro vítěze vyrobit taková epesní trička, že se budou dát nosit i jinak než jako noční košile. Pro úplnost informací si dávám za úkol doplnit do přehledu účastí loňský ročník a pak to zveřejnit tady na webu.

22. 10. 2015 - Tak shromaždiště je domluveno a otestováno, pracuje se na aktualizaci mapy a na tratích, začíná se shromažďovat materiál, prostě HULK zase bude. Jak už bývá zvykem, nejprve uvádím alespoň předběžné základní údaje k závodu, kompletní rozpis bude zveřejněn snad do neděle. Sledujte web a přihlašujte se!!

  • shromaždiště, start a cíl závodu - café & bar "Pátá meta" v basebalovém a softbalovém sportovním areálu TJ Tempo Praha (pod meteorologickým balónem v Praze-Kamýku, resp. Libuši, Zelenkova 3, Praha 12)
  • start prvních úseků štafet 18:17 hod. SEČ (GMT+1)
  • štafety jsou tříčlenné, trať pro druhý úsek bude kratší než pro první, resp. třetí úsek
  • kategorie DÁMY a PÁNI, startovné za štafetu 200,-Kč, splatno při prezentaci
  • termín řádných přihlášek za uvedené startovné končí 2. 11. 2015 ve 23:59 večer, přihlášky zasílejte na email hulkstafety@centrum.cz
  • o pohár HULK soutěží družstva složená ze dvou štafet (DÁMY a PÁNI) jejichž běžci jsou ze stejného oddílu (resp. stejné mimopražské oblasti)

24. 9. 2015 - Vážení příznivci HULK cupu, blíží se konec sezóny a tím pádem začínáme přemýšlet o dalším ročníku HULK cupu. Nějaké nápady na prostor konání máme, ale ještě je nutné dojednat shromaždiště a propůjčení mapy, až budou tyto základní věci vyjasněny, samozřejmě to dáme ihned na vědomí.
P.S. - Další položky v menu stránek začnou ožívat postupně, jen co je "někdo" dá do kupy...

18. 6. 2002 - Zrcadlené stránky HULK cupu jsou umístěny na http://hulkcup.wz.cz/. Obsah by měl být stejný jako zde, pokud kapacita poskytovatele dovolí...

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  neoptimalizováno pro žádný specifický prohlížeč ani rozlišení, kódováno v CP1250  

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com