HULK cup

JEDINÉ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2001:

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Pokyny
Protokol závodu

Vítězové
Výsledky txt
Výsledky html

Přehled účastí


Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

   

PROTOKOL

19. ročníku nočního štafetového orientačního závodu o putovní

p o h á r   H U L K   t e a m u

Datum:
pátek   1 6.   l i s t o p a d u   2 0 0 1

Místo konání:
Praha 6-Vypich, dětské dopravní hřiště DDM Praha 6

Pořadatel:
HULK team + oddíly OB TJ Tempo a Praga Praha

Mapa:
"Obora Hvězda", 1:7500, E = 2.5m, stav 2001, autoři (revizoři) Z. + T. Procházkovi (DKP), v obalu PVC.

Hodnocení závodu:

Shromaždiště závodu bylo v prostorách budovy dětského dopravního hřiště DDM Praha 6, kde byla též prezentace, sociální zařízení a hlavně HULK bufet, který byl bohatě zásoben a závodníky hojně využit až vykoupen. Předávka a cíl závodu byly v těsné blízkosti vchodu do budovy. Před budovou byl taktéž postaven jeden "tunnel", vzhledem k malé kapacitě místnosti na převlékání.

Prezentace proběhla bez závad, vzhledem k přijímání přihlášek až do čtvrtka (den před závodem) již byly požadovány dodatečné přihlášky pouze v minimálním množství.

Závod byl odstartován dle časového harmonogramu v 18:17 hod. (kat. Dámy) resp. 18:27 hod. (kat. Páni) a probíhal za chladné temné noci za teplot okolo +2 až -2oC převážně v lesním porostu obory Hvězda. Všechny kontroly byly vybaveny stojanem s klasickými kleštěmi a reflexními lampiony, při nasvícení velmi dobře viditelnými.

Vyhlášení výsledků započalo s mírným zpožděním ve 2050 a mnoho závodníků v té době již prostor shromaždiště opustilo. Na úvod vyhlášení byli pamětním tričkem odměněni jubilanti našeho závodu (10 účastí - Kožina, Lejsková, Nitsch - poslední dva jmenovaní obdrží poštou). Dále byly vyhlášeny výsledky závodu a prvním třem štafetám v každé kategorii byly předány diplomy a sladkosti a vítězům taktéž upomínková trička, vítěznému družstvu pak tekutá cena spolu s pohárem HULK teamu a právem jeho ročního držení. Závěrem pak bylo 1 tričko vylosováno pro závodníka, který závod úspěšně dokončil, nevyhrál a byl přítomen na vyhlášení, kterým se stal Vašek Zakouřil z USK Praha.

Poslední závodník z celkem 131-ti prošel cílem ve 21:17 hod., poté byl cíl uzavřen, shromaždiště vyklizeno a závod ukončen. Protest proti průběhu závodu nebyl podán.

Na uspořádání závodu se podíleli: (bez titulů)
Ideolog závodu: HULK
Ředitel závodu, hlavní rozhodčí: Petr Hranička
Stavitel tratí: Martin Kondrát
Další spolupořadatelé: Jindra Aschermann, Hana + Petr Klimešovi, Tomáš Rod, Jiří Somolík, Jiří + Jan Šubrtovi, Jan Volf, pár Pragováků který moc neznám po jménu, pár pomocníků jen před závodem (L. Hýbl, M. Tichovská, R. Zelená), a tak ...

Poděkování:
Pořadatelé děkují vedení DDM Praha 6 za poskytnutí kvalitního shromaždiště, Vláďovi Čechmánkovi za zapůjčení ozvučení shromaždiště na poslední chvíli a sponzorům závodu firmám SOLIDEA Net partner a ŽAKET za příspěvek na uspořádání a na ceny pro vítěze závodu.

V Praze dne 11. 12. 2001
Petr Hranička, v.r., ředitel závodu

 

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com

Navštivte stránky R-MAPSERVIS