HULK cup

JEDINÉ NOČNÍ ŠTAFETY


21. ročník-
14.11.2003


Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA
(370kB)

Přehled účastí

Archiv
 

 
Aktuální zprávy:

18. 11. 2003 - Pátrání: z kočárku zaparkovaného před cílem nám nepochopitelně zmizela přehozená tmavě modrá fleecová bunda s malým červeným nápisem COMPAQ. Nenašel ji někdo? Radek Vondra.

18. 11. 2003 - Pokud někdo má fotky ze závodu a poskytl by je k uveřejnění na HULK stránkách, pošlete mi je prosím na adresu ob@cstv.cz (neposílat na hotmail, tam se toho moc nevleze...!). Budu velmi rád. Při té příležitosti si také vzpomínám, že se mi ozval Vláďa Čechmánek, že prý dostříhává nějaké video z loňského ročníku na DVD nebo SVCD, pokud někdo máte zájem, kontaktujte jej přímo na jeho emailu. Možná že se podaří na příštím ročníku zorganizovat "promítání" tohoto snímku.

18. 11. 2003 - Také si můžete poznamenat termín 22. ročníku HULK cupu, který se bude konat, jak již bývá zvykem, v pátek po Kunratické, což v roce 2004 připadá na 19. listopadu. Do roka a do dne!

18. 11. 2003 - Pokud jde o ty výsledky, tak mám zase trochu problémy s rekonstrukcí některých doběhů, týká se to štafety č.12. Její 1. a 2. úsek mají v průkazkách všechny kontroly, 3.úsek pouze 4 kontroly, ale teoreticky podle zápisu časů z cíle mají časy 66:39, 1:45 a 80:15, což se mi zdá docela podivné... Neví někdo jak to doopravdy bylo? (Na výsledcích to ale nic nezmění, stejně jsou DISK.)

18. 11. 2003 - Letošní závod je za námi. Aktualizace stránek se trochu zpozdila díky bezprostředně navazující akci ČSOB na Seči a svátku, během kterého jsem jednak doháněl spací deficit, ale také pilně pracoval, aby zde nyní mohla být spousta nových informací. Co je tedy nového? Kromě celkových i detailních výsledků (pohár i jednotlivé kategorie) si můžete prohlédnout mapu se zakreslením všech kontrol a větvením tratí (370kB), a také aktualizovanou tabulku počtů účastí jednotlivých závodníků. Ztráty a nálezy letos nevyhlašuji, ne že by se nic nenašlo, ale zapomnětlivci se o své boty už přihlásili :-(

14. 11. 2003 9:30 - Po návratu z vyhlášení nejlepších O- běžců v Pardubicích zjišťuji, že v Praze jsou omrzlá auta, informační tabule za Barrandovským mostem hlásí O (nula) stupňů Celsia a předpovídaná oblačnost se srážkama se nějak ještě nedostavila. Na Atlasu.cz mi říkají že je 5 stupňů, oblačno a jsou dešťové přeháňky a že to tak bude i večer, ale při pohledu z okna to vypadá spíš na slunečno široko daleko takže bude večer během závodu asi lehce pod nulou. Teď už zbývá jen naložit všechen materiál do auta a vyrazit ke Krčáku postavit cíl, kontroly, a tak dál... První závodníky očekáváme od 16:30, to začíná prezentace.

13. 11. 2003 - Od rána jsou k dispozici Pokyny k závodu i s plánkem cíle a předávky. Také už téměř došli i Vakanti v přihláškách, takže už ani moc nemá cenu se dohlašovat (stejně už jsme pokreslili všechny mapy co jsme měli k dispozici). Pokud se týče předpovědi počasí, očekáváme teploty těsně nad nulou, vlhko, zataženo, místy možná sprchne, tma bude jak v pytli.

12. 11. 2003 - Pro ty z vás, kteří se nemohou dočkat až dodělám HULK stránky o Historii a Principech našeho závodu, mohu doporučit k prohlédnutí stránky o HULKovi, kde se vám možná poodhalí některá drobná tajemství, případně si můžete začít něco domýšlet :-))

10. 11. 2003 - Byly uzavřeny přihlášky (alespoň ty v řádném termínu), pro opozdilce je ještě pár "Vakantů". Viz stránka s přihláškami. Tratě už jsou definitivně vymyšleny, protože les je krásně čistý, jsou trochu delší než obvykle. Pány čeká cca 6,7 km na úsek, dámy pak 5,7 km na úsek, převýšení nezanedbatelné !! Pokyny s více informacemi zde budou doufejme ve středu.

5. 11. 2003 - Kalimero vyštrachal kdesi pár historických fotek z někdejších HULK cupů, tak jsem založil "fotogalerii" a doufám že se bude postupně hezky plnit. Zatím je tam odkaz jen odtud, časem ho přidám i do menu vlevo.

3. 11. 2003 - Už přišlo prvních pár přihlášek. Pokud si chcete svoji přihlášku zkontrolovat, navštivte stránku s přehledem přihlášek !!

24. 10. 2003 - Zveřejnění rozpisu 21. ročníku, který se bude konat po osmi letech opět v Krčáku - shromaždiště ve škole u metra Roztyly (ZŠ Pošepného nám.)

24. 10. 2003 - Přesunutí dat ročníku 2002 do Archivu a založení nových stránek pro ročník 2003

15. 10. 2003 - Kalimero zařídil mapy a předběžně domluvil shromaždiště. Přípravy tím pádem začínají. Letos si prohodíme hlavní funkce - Kalimero bude ředitelem závodu a Rysák stavitelem tratí.

18. 6. 2002 - Pro úplnost uvádíme, že zdejší stránky HULK cupu jsou pouze "záložní", založené hlavně za účelem výhledového zprovoznění php scriptů a prohlížení databází (zvláště detailního přehledu účastí jednotlivých závodníků na HULK cupech). Základní stránky HULK cupu jsou umístěny na http://www.volny.cz/r-mapservis/hulk/

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  optimalizováno pro IE,
rozlišení 800x600, CP1250
 

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com

Navštivte stránky R-MAPSERVIS