HULK cup

JEDINÉ NOČNÍ ŠTAFETY

 
21. ročník-
14.11.2003


Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA
(370kB)

Přehled účastí

Archiv

Úvodní stránka
   

POKYNY PRO ZÁVODNÍKY
k průběhu 21.ročníku nočního štafetového orientačního závodu o putovní pohár HULK teamu


SHROMAŽDIŠTĚ závodu je v prostorách části místní školy, kde jsou prezentace, šatny, sprchy, WC a též HULK bufet kde si můžete zakoupit párky, pivo, kafe, grog, atp. Prosíme všechny závodníky, aby v celé budově UDRŽOVALI POŘÁDEK !!! Zvláště prosíme o důsledné PŘEZOUVÁNÍ u vchodu (boty však u vchodu nenechávejte a berte si je s sebou do šaten), po použití sprch se laskavě otřete a nezanášejte vodu do šaten! Pokud můžete, použijte pro převlékání také soukromých vozidel, šatny mají omezenou kapacitu. Výsledky budou vyvěšovány z vnější strany budovy klasickým lístečkovým způsobem.
Parkoviště - je možnost parkovat v areálu školy za vstupní branou.

Při PREZENTACI obdržíte pro každou přihlášenou štafetu průkazy, startovní čísla a soupisku, kterou laskavě vyplňte ve všech pěti částech a NEJPOZDĚJI DO 18.00 odevzdejte u prezentace. V soupiskách se NESMÍ ŠKRTAT !!! (kdyžtak požádejte o novou). Pokud bude u některé štafety zjištěno nedodržení jejího složení oproti soupisce, bude bez milosti postavena MIMO SOUTĚŽ !!!

STARTOVNÍ ČÍSLA - Pro obě kategorie specielní HULK čísla, místy různě doplňovaná na nepůvodní materiál nepůvodní barvou, každý úsek má své číslo označené pořadím úseku (puntíky). Za neodevzdání, ztrátu či zničení čísla učtujeme nositeli 50,- Kč. Přehled čísel a přihlášek zde.

PRŮKAZY - Klasické papírové, doporučujeme ochranu, v každém případě si laskavě každý do své průkazky vyplní své jméno !!! Pokud někdo díky masovému rozvoji elektronického ražení již zapomněl jak se razí "klasicky", doporučujeme prostudování Pravidel OB, příloha A.I. (zvláště jak používat opravná políčka).

START, DOBĚH, PŘEDÁVKA A CÍL jsou umístěny hnedle u vchodu do šaten, předávka se provádí dotekem, mapu si odebírá vybíhající závodník bezprostředně po předávce !! Závodníky bude možno vidět na divácké kontrole v těsné blízkosti cíle cca 5-10 minut před doběhem do cíle, kontrola je sice podle mapy v "privat" prostoru za nepřekonatelným plotem, ten je však téměř všude děravý a do areálu školy je povoleno vstoupit i přesto že je značen jako soukromý pozemek. Od sběrné kontroly NENÍ DOBĚH ZNAČEN, závodník musí trefit do cílového "trychtýře", ke sběrné kontrole není přístup divákům!!! Vyčkávejte ostražitě své předběžce, abyste nezmeškali předávku !!! Místo "počátku orientace" (trojúhelník v mapě) je od předávky vzdáleno cca 200m (průchod plotem - cesta značena koridorem) a je označeno transparentem START.
Doporučujeme podrobně si prostudovat plánek cíle a předávky zde

První úseky "D" odstartují pravděpodobně v 18:17 hod, pokud se to povede, odstartují pak "H" v 18:30. Start zbylých závodníků s pomalými kolegy na předchozích úsecích bude hromadný v cca 21:00 hod. Mapy se odevzdávají po doběhu v cíli společně s průkazkou a startovním číslem (mapy taktéž do 21:00, průkaz a číslo pochopitelně vždy)!!!

TRATĚ vedou známým lesím terénem, část silně kopcovatá, les dobře průběžný a průsvitný s občasnými nálety či nepatrným podrostem. Všechna kontrolní stanoviště jsou vybavena stojanem s kleštěmi a reflexním lampionem. Systém štafet: úsporná HULK farsta. V blízkosti cíle věnujte zvýšenou pozornost pospojování a číslování kontrol, abyste se nedostali do protisměru nebo neběželi na nesprávnou kontrolu !! (pokusama o zkrácení tratě byste si stejně moc nepomohli...)

Délky tratí a převýšení:

  • DÁMY - 5,6 km až 5,8 km, převýšení cca 240m, 10K
  • PÁNI - 6,5 km až 6,8 km, převýšení cca 320m, 12K

MAPA "Hrádek 2003" je teoreticky velmi čerstvá, měřítko 1 : 10 000, ekvidistance 5 metrů, autoři Petr Baldrian, Petr Kožina, Ondřej Sysel (PGP). V terénu však možná naleznete pár nových oplocenek a pasek, není do mapy dokresleno. Na mapách je též přilepen příslušný popis kontrol (piktogramy), vše je pak zalepeno v PVC obalu.

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ: Po závodě v cca 21:15 bude v blízkosti cíle provedeno vyhlášení vítězů, kromě cen a diplomů nejlepším štafetám budou udělena upomínková trička našim věrným chodičům jubilantům a také jednomu vylosovanému závodníkovi přítomnému na vyhlášení. Pohár HULK teamu včetně náplně získá družstvo (jedna štafeta D a jedna H - dle soupisek) s nejnižším součtem časů obou štafet.

ČASOVÝ SLED ZÁVODU:

  • 16.30 - 17.30 prezentace
  • do 18.00 odevzdání soupisek
  • 18.17 start 1. úseků štafet (kategorie D)
  • 18.30 start 1. úseků štafet (kategorie H)
  • cca 21.00 start doposud nevyběhnuvších úseků
  • cca 21.15 vyhlášení vítězů
  • cca 22.00 ukončení závodu

HLAVNÍ SPONZOŘI ZÁVODU: Solidea Net Partner, Active Tour.

HLAVNÍ POŘADATELÉ: Kalimero (PGP) a Rysák (OSN).

SPRÁVNÝ SMĚR, DOBRÉ SVĚTLO a málo ukradených kontrol

přeje HULK team

       
Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com

Navštivte stránky R-MAPSERVIS