HULK cup

JEDINÉ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2004:

22. ročník-
19.11.2004


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

8. 12. 2004 - Nutno ještě poznamenat, že po vás letos na shromaždišti zbylo poměrně dost věcí. Zánovní buzola, dedáč EKP, i boty s ponožkama v elegantní tašce už našly své majitele, leč stále zbývá jeden dedáč FSP, nějaká lahev na jonťák, pěkná bunda Axon a bůhvícoještě, komu uvedené věci schází a je schopen alespoň trochu prokázat že mu patří, nechť se spojí se sekretariátem ČSOB ohledně jejich vyzvednutí (já teď delší dobu nebudu k dispozici).

21. 11. 2004 - Po celodenním úsilí jsou na světě předběžné VÝSLEDKY letošního HULK cupu. Případné připomínky k nim jsou vítány. Na stránkách se také objevila MAPA závodu se schematem tratí (255kB), v nejbližších dnech napíšu také nějaký ten protokol, čili zhodnocení závodu z mého pohledu, doufám že obdržím nějaké fotky, pokusím se nějak bezproblémově zveřejnit video z 20.ročníku od Vládi Čechmánka, dopočítám aktuální stav účastí atakdál. "Stay tuned", stránky ještě neumírají!

18. 11. 2004 - A už jsou k dispozici i pokyny k závodu, včetně plánku (53kB) startu, cíle, předávky, divácké kontroly, atp. Pro úplnost uvádím ještě jeden důležitý údaj z prozatím neexistujícího rozpisu - startovné pro jednu štafetu činí 120,- Kč, prezentace probíhá zítra od 16:30 do 17:45 na shromaždišti.

18. 11. 2004 - Zpracoval jsem plánek (94kB) jak se dostat na shromaždiště závodu. Možností je spousta, základní varianta je metrem "C" na konečnou Háje, vylézt východním východem a pak pěšky cca 600m jižním směrem mírně s kopce až narazíte na školu. Cesta nebude značena, své orienťácké schopnosti musíte ukázat už cestou na závod.

15. 11. 2004 - Tak jsem se akorát v termínu přihlášek zase vrátil do vlasti a doplnil jsem tedy na stránce přihlášek všechny štafety které se přihlásily včas. Zítra s Kalimerem podle těchto počtů nakreslíme mapy s pár Vakanty navíc, takže kdo se ještě nestihl přihlásit, měl by tak učinit co nejdřív (už to má s přirážkou), nebo na něj nezbude. Dokreslovat den před závodem už určitě nic nebudeme. Sledujte i nadále stránky, pokyny by se měly objevit mnohem aktuálněji než ten nešťastný rozpis!!

26. 10. 2004 - Přestože rozpis ještě ani není na světě, už máme prvních pár přihlášek. Pokud si chcete svoji přihlášku zkontrolovat, navštivte stránku s přehledem přihlášek !!

26. 10. 2004 - Protože informací k úplnému a vyčerpávajícímu rozpisu mám méně než bych potřeboval, zatím pro přihláškychtivé uvádím základní údaje (a rozpis se budu snažit dodělat a zveřejnit v rámci mých současných možností co nejdříve):

    Datum závodu: pátek 19. listopadu 2004
    Shromaždiště: Jižní Město, ZŠ K Milíčovu (červená škola)
    Přihlášky: do 14.11. 2004 e-mailem na adresu rysak@hotmail.com

26. 10. 2004 - Kalimero potvrdil domluvení shromaždiště, a to na Jižním Městě v ZŠ "K Milíčovu" (červená škola) a jistě už chystá tratě. Tak jsem se tedy pustil do přípravy webu, přesunul data ročníku 2003 do Archivu a založil nové stránky pro ročník 2004

10. 10. 2004 - Po zralé úvaze jsme pro letošní rok vybrali prostor, kde se HULK ještě neběžel a Kalimero je pověřen předběžně domluvit shromaždiště. Přípravy tím pádem začaly. Jelikož já zrovna odlétám do teplých (nebo spíše východních) krajů, možná budou trochu problémy s aktualizacemi webu, ale kvalitu závodu to jistě neovlivní.

18. 6. 2002 - Kdo to ještě neví, tak stránky HULK cupu jsou také mirrorovány na http://hulkcup.wz.cz za účelem výhledového zprovoznění php scriptů a prohlížení databází (zvláště detailního přehledu účastí jednotlivých závodníků na HULK cupech)

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  optimalizováno pro IE,
rozlišení 800x600, CP1250
 

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com

Navštivte stránky R-MAPSERVIS