HULK cup

JEDINÉ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2005:

23. ročník-
18.11.2005


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

21. 11. 2005 - Ještě jedna věc - kdyby měl někdo nějaké fotky ze závodu, rád bych si je prohlédl a případně zařadil do fotosekce HULK stránek. První fotograf své fotky vystavuje zde, nepřibudou nějací další? (pište mi na adresu na posledním řádku stránky).

20. 11. 2005 - Závod je za námi a i při neúčasti některých základních členů podpůrného pořadatelského týmu se jej podařilo uspořádat bez zjevných závad, čímžto bych chtěl všem, kdo letos s pořádáním pomáhali, poděkovat. Kontroly se nepoztrácely, bufet byl vyjeden a vypit, "sauna" zůstala stát celá. Letos kupodivu neregistrujeme žádné ztráty a nálezy na shromaždišti, ani Kožichovo triko se nikde neobjevilo. Zato nám schází startovní číslo 27/3.úsek, žádáme proto tímto závodníka Klašku, aby jej neprodleně vrátil Kalimerovi, nebo budeme muset zaslat jeho klubu složenku na úhradu.
     Po sobotním úklidu čerstvě zasněžených kontrol a shromaždiště jsem se pustil do zpracování výsledků a doplňování aktuálních informací na web. Zatím je k dispozici první verze výsledků s krátkou předmluvou ohledně některých nejasností, je vyvěšena mapa závodu se schematem tratí a všemi kontrolami, jsou zaktualizovány přehled závodů a přehled účastí. Brzy ještě sepíšu nějaké povídání (tzv. Protokol) o závodě z mého pohledu a dostanu-li nějaké informace ohledně upřesnění těch výsledků, zaktualizuji i je.

18. 11. 2005 - Poslední předzávodová aktualizace stránek. Ještě mírné doplnění pokynů, tištěné budou pro každý oddíl u prezentace. Konečně je také k dispozici plánek shromaždiště a jeho okolí, jsou provedeny drobné úpravy v seznamu přihlášek (odhláška MFP, změna čísla EKP-H).

16. 11. 2005 - Zpracoval a vyvěsil jsem Pokyny k závodu. Jinak taky lítám po krámech (když holt bude většina zítra zavřenejch) a sháním materiál k pořádání a ceny, obtelefonovávám potencionální pořadatele atp.

15. 11. 2005 - Už se taky kreslí mapy, t.j. už nepřijímám žádné další přihlášky, jen na místa, která by se náhodou uvolnila ze seznamu již přihlášených štafet. Pomalu taky tvořím pokyny k závodu, přičemž jsem si všiml v rozpise drobné chybky - cesta ze zastávky tramvaje na shromaždiště je dlouhá ne 500, ale 800m! (600m na parkoviště před vstupem do areálu tenisu a dalších 200m k Sauně).

15. 11. 2005 - Termín přihlášek je pryč a můžete se podívat do tabulky přihlášek, jestli je vše tak, jak má být. Pokud víte nějaké složení štafety či družstva (to hlavně!!), které není ještě v tabulce uvedeno, sdělte mi je, doplním.

9. 11. 2005 - Tak konečně je shromaždiště jakžtakž domluveno, a to v intencích našich posledních plánů - na "všivácké" sauně v Motole. Můžete si přečíst rozpis, podívat se na mapky okolí shromaždiště a nebo si třeba zkontrolovat svoji přihlášku, pokud jste se již přihlásili. Kalimerko jistě už pečlivě vybírá místečka na kontroly a ladně je spojuje do náročných sekvencí v závodních tratích, já zase začínám shánět potřebný materiál a další spolupořadatele. Tešte se!

14. 10. 2005 - Zdá se, že máme letos s přípravou HULK cupu trochu zpoždění. Kalimerko zatím vyjednává shromaždiště, poté co nenalezl vhodné zázemí (a vlastně ani pořádný závodní prostor) na Ládví, jedná teď s Kryšpínou o shromaždišti na sauně USK v Motole. Vrátili bychom se tak do tamnějšího lesíka po 16ti letech... Já zase pro změnu nestíhám např. dát do kupy tento web, takže zatím tu najdete opravdu jen datum závodu a tuto první zprávičku... Ale za pár dní určitě budeme chytřejší, pár věcí už bude hotových a připravených, bude tu víc informací a budete se moct začít přihlašovat - závod určitě bude!!!

18. 6. 2002 - Kdo to ještě neví, tak stránky HULK cupu jsou také mirrorovány na http://hulkcup.wz.cz za účelem výhledového zprovoznění php scriptů a prohlížení databází (zvláště detailního přehledu účastí jednotlivých závodníků na HULK cupech)

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  optimalizováno pro IE,
rozlišení 800x600, CP1250
 

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com

Navštivte stránky R-MAPSERVIS