HULK cup

JEDINÉ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2005:

23. ročník-
18.11.2005


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

POKYNY PRO ZÁVODNÍKY
k průběhu 23.ročníku nočního štafetového orientačního závodu o putovní pohár HULK teamu


SHROMAŽDIŠTĚ závodu je v Praze - Motole v prostorách budovy sauny a klubovny klubu OB USK Praha (plánek viz. Rozpis). Ve druhém patře budovy naleznete prezentaci (vstup pouze pro prezentující!!), v prvním patře je možnost převlékání a též HULK bufet kde si můžete zakoupit párky, pivo, kafe, grog, dobroty atp.

Na terase budou umístěny pokyny a výsledky, POZOR! nepřibližujte se ve svém vlastním zájmu k zábradlí na terase, natož abyste se o něj opírali, není zrovna nejpevnější a mohli byste slítnout dolů!!!

V přízemí budovy jsou tři místnosti určené jako šatny, jediné provozuschopné WC (pánové na malou ven, ostatní plánujte použití WC s předstihem!!) a smíšené sprchy, které by dokonce měly mít i teplou vodu, dokud nedojde v bojleru.
Prosíme všechny závodníky, aby v celé budově UDRŽOVALI POŘÁDEK (!!!), jinak si to s vámi mohou její řádní obyvatelé vyřídit později, třeba na dalších závodech!

Pokud můžete, použijte pro převlékání také soukromých vozidel či připravených "tunelů", šatny mají silně omezenou kapacitu.

Parkování aut je povoleno pouze na veřejné komunikaci a parkovišťátku před vstupem do tenisového areálu TC Praha, dále již nejezděte!

Při PREZENTACI obdržíte po zaplacení startovného pro každou přihlášenou štafetu průkazy, startovní čísla a soupisku, kterou laskavě vyplňte ve všech částech a NEJPOZDĚJI DO 18.00 odevzdejte u prezentace. V soupiskách se NESMÍ ŠKRTAT !!! (kdyžtak požádejte o novou). Pokud bude u některé štafety zjištěno nedodržení jejího složení oproti soupisce, bude bez milosti postavena MIMO SOUTĚŽ !!!

STARTOVNÍ ČÍSLA - Pro obě kategorie specielní HULK čísla, místy různě doplňovaná na nepůvodní materiál nepůvodní barvou, každý úsek má své číslo označené pořadím úseku (puntíky). Za neodevzdání, ztrátu či zničení čísla učtujeme nositeli 50,- Kč. Přehled předběžných čísel dle přihlášek zde.

PRŮKAZY - Klasické papírové, doporučujeme ochranu, k dispozici hromádka igelitů (ale nezaručuji že se dostane na všechny), v každém případě si laskavě každý do své průkazky vyplní své jméno !!! Pokud někdo díky masovému rozvoji elektronického ražení již zapomněl jak se razí "klasicky", doporučujeme prostudování Pravidel OB, příloha A.I. (zvláště to, jak používat opravná políčka).

START, DOBĚH, PŘEDÁVKA A CÍL jsou umístěny nedaleko budovy, předávka se provádí dotekem, mapu si odebírá vybíhající závodník cca 60m po předávce z plotu okolo nafukovací haly, poté musí stále pokračovat neznačeným, leč povinným úsekem až k transparentu START, umístěnému za východem z tenisového areálu, kde je "počátek orientace" (trojúhelník v mapě) a je od předávky vzdálen cca 200m!!

Závodníci blížící se do cíle budou moci být spatřeni na blízké divácké kontrole cca 3 minuty před doběhem do cíle (předpředposlední kontrola, zákaz vstupu až ke kontrole!). Od sběrné kontroly je doběh po cestě, značena až poslední část koridorem u cíle. Vyčkávejte ostražitě své předběžce, abyste nezmeškali předávku! Také doporučujeme podrobně si prostudovat plánek cíle a předávky zde.

První úseky kategorie "DÁMY" odstartují pravděpodobně v 18:17 hod z prostoru před tenisovou nafukovací halou, pokud se to povede, odstartují pak "PÁNI" v 18:30 (ze stejného místa). Start zbylých závodníků s pomalými kolegy na předchozích úsecích bude hromadný v cca 20:30 hod. Mapy se odevzdávají po doběhu v cíli společně s průkazkou a startovním číslem (mapy taktéž do 20:30, průkaz a číslo pochopitelně vždy)!!!

TRATĚ vedou náročným terénem městských lesíků, část prostoru jsou zarostlé bývalé louky, les s občasnými nálety či podrostem. POZOR! Během závodu se 2x přebíhá železnice a 2x podbíhá frekventovaná silnice, dbejte co nejvyšší opatrnosti, je-li čára postupu lomená, je povinnost použít místo lomu čáry k přechodu/podchodu železnice/silnice !!! Mimo jiné se také trať několikrát kříží, takže jednak buďte poctiví, ale i pozorní, na kterou kontrolu máte právě jít.

Většina kontrolních stanovišť je vybavena stojanem s dvojicí kleští a reflexním lampionem, leč na některých jasných kontrolách je lampion obyčejný, aby to nebylo tak jednoduché! Systém štafet: úsporná HULK farsta.

Délky tratí a převýšení:

  • DÁMY - 4,5 km až 4,6 km, převýšení cca 150m, 14K
  • PÁNI - 6,1 km až 6,3 km, převýšení cca 250m, 20K

MAPA "Sauna 2005" je velmi čerstvá, na pohled krásná (v terénu již tolik nenadchne), měřítko 1 : 10000, ekvidistance 5 metrů, autoři Jakub Hulec a Zdeněk Polák (VSP). Na mapách je též přilepen příslušný popis kontrol (piktogramy), vše je pak zalepeno v PVC obalu.

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ: Po závodě v cca 21:15 bude v blízkosti cíle provedeno vyhlášení vítězů, kromě cen a diplomů nejlepším štafetám budou udělena upomínková trička našim věrným chodičům jubilantům a také jednomu vylosovanému závodníkovi přítomnému na vyhlášení. Pohár HULK teamu včetně náplně získá družstvo (jedna štafeta D a jedna H - dle soupisek) s nejnižším součtem časů obou štafet.

ČASOVÝ SLED ZÁVODU:

  • 16.30 - 17.45 prezentace
  • do 18.00 odevzdání soupisek
  • 18.17 start 1. úseků štafet (kategorie DÁMY)
  • 18.30 start 1. úseků štafet (kategorie PÁNI)
  • cca 20.30 start doposud nevyběhnuvších úseků
  • cca 21.15 vyhlášení vítězů
  • cca 22.00 ukončení závodu

HLAVNÍ SPONZOR ZÁVODU: Solidea Net Partner

HLAVNÍ POŘADATELÉ: Kalimero (PGP) a Rysák (OSN).

SPRÁVNÝ SMĚR, DOBRÉ SVĚTLO a málo ukradených kontrol

přeje HULK team

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com

Navštivte stránky R-MAPSERVIS