HULK cup

JEDINÉ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2006:

24. ročník -
27. 10. 2006


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu
VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

FOTKY

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

29. 10. 2006 - Tak jsem nakonec spal trochu dýl než jsem čekal, ale dnes už zase lifruju na web další informace o našem předvčerejším závodě. Jsou mírně aktualizovány výsledky, díky za připomínky a chybějící údaje (i když zatím stále ne všechny). Dále je vyvěšena MAPA se zákresem všech kontrol, tratí a jejich větvení, pracuji na přehledu počtu účastí a dalších věcech. Kalimero také dodal pár svých foteček, kdyby někdo nějaké chtěl v maximální kvalitě, ať napíše Kalimu (originály fotek mají 3-7MB každá). Pokud i někdo další dal fotky z letošního HULKu na web, budu rád, když mi pošlete link ke zveřejnění zde. Já v příštích dnech sice budu většinou mimo internet, ale stránky ještě neumírají!!!

28. 10. 2006, 03:30 hod. - První rychloverze výsledků. Průběh závodu nakonec OK, vítězové už víceméně standardní, moje hodnocení, poznámky, přehledy účastí a další věci dám na stránky až po vyspání se (tj. cca dnes, v sobotu, večer).

26. 10. 2006 - Je to s podivem, ale na závod je už teď skoro vše připraveno. Mapy s tratěmi vytištěny na velmi výrazně tisknoucí laser-tiskárně (aspoň to bude potmě lépe čitelné), trička pro vítěze připravena, stejně jako veškerý pořadatelský materiál. Jen ještě musíme dořešit drobné problémy se shromaždištěm, protože na letišti točí těsně před závodem Prima další díly seriálu Letiště, ale snad vše projde v pohodě. V seznamu přihlášek ještě došlo k drobným úpravám a doplňkům, check it! Pořadatelů se také sejde mnoho (i když přeci jen ne více než závodníků), navíc je nebude obtěžovat obsluha bufetu (nahrazeno místní restaurací), takže konečně pohodový ročník? Uvidíme v pátek!

24. 10. 2006 - Máme po termínu přihlášek, takže jsme zase o něco blíže samotnému závodu. Zdá se, že nový termín není úplně optimální pro masovou účast (to asi bude těma podzimníma prázdninama ve škole, ale nejen jima), tak málo štafet běželo naposledy před sedmi lety, no aspoň bude menší nával v cíli:-) Pohár HULK tak mají šanci vyhrát i méně obvyklé týmy, zdá se totiž, že tradiční vítězové z USK nenastoupí v nejsilnější sestavě. S neobvyklým předstihem jsou už také zpracovány pokyny k závodu i s plánkem shromaždiště. Na pátek nám rosničky předpovídají přeháňky, ale pořád dost teplo, snad se počasí vyvede přijatelně.

12. 10. 2006 - S překvapením jsem si uvědomil, že už to máme fakt za pár, takže rychle zveřejňuji Rozpis, drobná upřesnění (např. ohledně měřítka mapy či vybavení shromaždiště) mohou ještě přijít v následných Pokynech k závodu. Netradiční brzké datum konání letošního HULK cupu má také na svědomí opuštění tradice startu v 18:17 hodin, protože stále ještě budeme mít letní čas a navíc dle Pravidel OB smíme noční závod startovat nejdřív hodinu po západu slunce, který je v den závodu až 17:48. Takže tak. Uzávěrka přihlášek je již v pondělí 23.10., takže neváhejte!!!

10. 10. 2006 - Tak už se to rýsuje! Jsou dojednány mapy a shromaždiště, takže se můžete zase o trochu víc těšit. Shromaždiště bude na letišti Točná (úplně jižní kousek Prahy nad pravým břehem Vltavy) a závodit se bude na mapě Valy z produkce Ekonomů. Během pár dní vyvěsím a rozešlu rozpis s dalšími podrobnostmi, už přišly dokonce první přihlášky!

24. 9. 2006 - Jako tradičně, máme i letos s přípravou HULK cupu trochu zpoždění. Dlouho jsme se dohadovali na termínu, který jsme chtěli změnit (posunout dopředu) kvůlivá tomu, že v půlce listopadu už bývá dost zima a někdy i sníh a navíc nám do termínu už dlouho leze ten divnej svátek 17.11., Kalimerův nápad udělat to mimo Prahu při nějakém péžetku (a navíc už začátkem září) jsem zavrhl (jednak kvůli časovým problémům, druhak kvůli držení jakési tradice), takže nakonec vykrystalizoval termín pátek 27.10., volby už budou za námi, svátek před námi (sice zase jinej - 28.10., ale stejně je to sobota), čili zbývá už jen z nepřeberného množství lukrativních pražských terénů vybrat ten pro letošek nejsprávnější. Tím naznačuji, že se pravděpodobně i letos bude závodit na území hl.m.Prahy, až bude vše dojednáno, určitě to oznámíme, rozešleme rozpis a vy se budete moct začít přihlašovat. Toto se dá očekávat cca okolo 10.10., protože do té doby budu mimo Prahu (a internet). Pak dám do kupy i tento web, pokusím se zaktualizovat archiv, aktuální odkazy atakdál... Takže klikněte za čas!!

18. 6. 2002 - Kdo to ještě neví, tak stránky HULK cupu jsou také mirrorovány na http://hulkcup.wz.cz za účelem výhledového zprovoznění php scriptů a prohlížení databází (zvláště detailního přehledu účastí jednotlivých závodníků na HULK cupech)

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  optimalizováno pro IE,
rozlišení 800x600, CP1250
 

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com

Navštivte stránky R-MAPSERVIS