HULK cup

JEDINÉ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2007:

25. ročník -
2. 11. 2007


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

FOTKY

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

4. 11. 2007 - Po celodenním sezení u compu je teď na stránkách už snad všechno, co se letošního ročníku HULK cupu může týkat. Dneškem k minulým informacím přibyly zkontrolované a oficiální výsledky závodu, zhodnocení, aneb protokol závodu, zaktualizovaný přehled účastí, k mapě s tratí jsem ještě přikreslil schema větvení.


A jako průzkum před dalším ročníkem jsem nachystal ještě dvě anketní otázky:

Takže zhruba za rok zase nashledanou u dalšího HULK cupu!! (P.S. - anketa je nyní neaktivní a na obrázku výše sledujete již pouze její výsledky k 10.10.2008)


3. 11. 2007 - Tak jsem dal před doplňováním webu přednost spánku, takže zatím jsou nově nahrnuty na web jen Kaliho fotky. Zbytek tedy doufejme zítra (dopracované výsledky, aktuální přehled účastí, protokol aneb zhodnocení závodu...).

3. 11. 2007 - 25.ročník HULK cupu je už minulostí. Proběhl za výjimečně teplého večera ze skvělého shromaždiště (alespoň jako pořadateli se mi velmi zamlouvalo), na průměrné mapě a nápaditých tratích (mapa se zakreslením všech variant tratí ZDE). K žádné převratné události nedošlo, opět zvítězili SILDi, Rubikon a pohár získalo USK. Jeden nejmenovaný závodník si omylem strčil do baťohu cizí Moiratriko, takže pokud někomu schází (což zjevně musí), ať se ozve, zprostředkuji kontakt na současného držitele.
Do večera ještě projedu znovu výsledky, doplním zoufalce kteří doběhli až po sbalení cíle a vyvěsím vše zde na www, společně s nějakými fotkami, které slibuje doručit Kalimero. Kdyby chtěl někdo přispět i dalšími vlastními fotkami do HULK fotogalerie, pošlete je, nebo aspoň odkaz na stránky kam se můžou lidi juknout.

1. 11. 2007 - Zveřejněny Pokyny k závodu, prosíme čtěte pozorně a dodržujte je. Součástí pokynů je i plánek shromaždiště a okolí, mírně byl ještě aktualizován přehled přihlášek. Zítra nashledanou, nenechávejte, prosíme, prezentaci na poslední chvíli, o co dřív přijdete, o to déle budete moci posedět v hospůdce!:-)

30. 10. 2007 - Přípravy pokračují, tratě na mapách jsou natištěné, kleštičky na stojanech už cvakají zubama a těší se do lesa. Ještě jsme doladili a doplnili některé zatoulané přihlášky, nakonec musím přeci jen konstatovat, že se účast (ta předpokládaná) oproti loňsku trochu vylepšila. Dychtivě sledujeme předpověď počasí, sněžit ani pršet snad nebude, mrznout taky ne, ale teplo se čekat nedá. Možná mlha, teplotu během závodu dnes odhaduji na +5 stupňů, pivo v hospodě bude asi zhruba stejně "teplé". Nejpozději ve čtvrtek by se zde měly objevit i pokyny k závodu. Stay tuned!

29. 10. 2007 - Přihlášky pomalu vrcholí, počet štafet vypadá standartně (na poslední dobu, čili nic moc), je tedy čas zveřejnit ty parametry tratí, snad si to díky nim nerozmyslíte:

  • Páni 1. a 3. úsek 4,0-4,1 km; 2.úsek 3,5-3,6 km; převýšení nepočítatelně veliké
  • Dámy 1. a 3. úsek 3,5-3,6 km; 2.úsek 2,7-2,8 km; převýšení taktéž nepočítatelně veliké, i když o něco menší než páni :-)
Máme i nějaké aktuální zprávy. Jednak se při našem závodě v době mezi doběhem prvních štafet a vyhlášením vítězů HULK cupu (zatímco se budou kontrolovat průkazky a psát HULK diplomy) uskuteční vyhlášení vítězů Přeboru Prahy v NOB, který proběhl 5.10. na Vidrholci. Dále registrujeme jednoho zájemce o start, který nemá další lidi do štafety, pokud je i někdo další osamocen, ozvěte se, zkusíme vás "spárovat".

28. 10. 2007 - Kalimerko si udělal sváteční procházku po Prokopáči a výsledkem jsou definitivní verze tratí. Také při procházce udělal pár foteček z prostoru závodu. V lese se tedy máte na co těšit, první část bude VELMI náročná fyzicky i mapově, závěr bude naopak rychlý, kde se ukáže komu ještě zbyly fyzické síly. Parametry tratí oznámím zítra, jen co to naťukám do OCADu a ten mi snad délky spočítá.
Celý následující týden se budou všichni pořadatelé intenzivně zabývat pečlivými přípravami závodu, zvláště když už je přihlášeno takových štafet. Pokud ta vaše náhodou ještě v seznamu přihlášek chybí, rychle piště, dedlajna se blíží!!

11. 10. 2007 - Do Rozpisu závodu byly doplněny některé chybějící údaje o mapě (poněkud netradiční měřítko 1:6000) a tratích, upozorňujeme že parametry tratí se ještě můžou změnit, protože je Kalimerko teprve začne stavět. Také letos zkušebně zavádíme novinku, a to ZKRÁCENÝ druhý úsek, uvidíme jestli se to osvědčí.

6. 10. 2007 - Je to zařízeno, shromaždiště, start a cíl závodu budou opravdu v areálu restaurace "Na Cvičáku" v Praze-Hlubočepích. Vše podstatné je uvedeno v Rozpise závodu, mezitím jsme také již obdrželi tradiční první přihlášky, jejichž přehled bude průběžně aktualizován na stránce Přehledu přihlášek.

26. 9. 2007 - Tak už zase se nám to blíží a asi je nejvyšší čas začít na web hrnout informace o dalším, už zase tak trochu jubilejním ročníku HULK cupu. Termín už je znám dávno, námitky HROBařů že mají v sobotu a neděli svůj majstršaft jsou zbytečné, holt nesmí po HULKu tak moc kalit a při odjezdu v sobotu ráno svůj další závod stihnou v klidu. Oproti loňsku už v tomto termínu bude opět vládnout zimní čas, takže harmonogram závodu se může opět posunout do starých kolejí (start 18:17, atd...).
   Neoficiálně by se nyní dalo oznámit i místo konání, připravujeme shromaždiště ve známé Pragovácké hospodě Na Cvičáku v Prokopském údolí, ale ještě to není definitivně a napevno domluveno, tak s oficiálním prohlášením ještě pár dní počkáme. Mapa by zde měla být nová "letecká" (tím myslím zpracována Letcem), plánované zázemí je již dobře vyzkoušeno klubem SK VIPrahlo, který zde shodou okolností 4.11. pořádá svůj MTBO závod "VIPrahlé duše" (takže možná někdo z HULKa ani nepojede domů a počká si?:-))
   Další položky v menu stránek začnou ožívat postupně, jen co bude shromaždiště, objeví se Rozpis a Přehled přihlášek, další budou následovat. Těšíme se na brzkou shledanou, Rysák + Kali.

18. 6. 2002 - Pro úplnost uvádíme, že zdejší stránky HULK cupu jsou pouze "záložní", základní stránky HULK cupu jsou umístěny na http://www.volny.cz/r-mapservis/hulk/. Ale třeba to jednou prohodím a hlavní budou tyhle a záložní ty na Volným, vždyť je to vlastně jedno:-), obsah se snažím mít shodný na obou...

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  optimalizováno pro IE,
rozlišení 800x600, CP1250
 

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com