HULK cup

JEDINÉ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2009:

27. ročník -
6. 11. 2009


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

FOTKY

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

11. 11. 2009 - další fotky ze závodu lze nalézt u Pakua, nebo u Moniky. Další oficiální dokumentace závodu (protokol, přehled účastí) má překvapivě trochu zpoždění:-)

8. 11. 2009 - nahrány FOTKY od Kalimera z průběhu závodu i krátká dokumentace z lesa ve dne. Hřebíkovy fotky z HULKa najdete na Rajčeti, další odkazy na fotky ze závodu také rádi zveřejníme, pokud se je nějak dozvíme:-)

7. 11. 2009 (22:00) - MAPA se schematem větvení tratí.

7. 11. 2009 (03:00)
- závod je za námi, děkujeme tímto všem zúčastněným závodníkům i pořadatelům za projevenou přízeň. Počasí docela vyšlo, omlouváme se účastníkům za neočekávaný omezený provoz restarace (fakt jsme místní oslavu netušili). Snad to bylo vynahrazeno rovněž neplánovaným ohňostrojem během startu prvních úseků pánů.
- uveřejňujeme první PŘEDBĚŽNOU verzi výsledků (jistá jsou umístění "na bedně", zbytek bude ještě překontrolován), gratulujeme netradičním vítězům, pokud ve výsledcích najdete nějaké nesrovnalosti, napište, pokusíme se to zapracovat (všechny časy jsou OK, akorát občas byl problém komu příslušný čas přidělit).
- děkujeme Bokovkovi, že se dostavil alespoň na vyhlášení vítězů. Startovné od štafet, které se přihlásily a nedostavily se, budeme vymáhat právní cestou:-)
- na shromaždišti po vás zůstaly: jedna šedá mikina, jedna igelitka plná turistických map... Pokud to někdo chce vrátit, ať volá 602 311 292.
- fotečky ze závodu stejně jako mapa se schematem tratí, aktualizovaný přehled účastí, protokol závodu a podobné drobnosti se zde také brzo objeví, jen co se trochu prospíme...

5. 11. 2009
- z technických důvodů jsme museli trochu přečíslovat dámské štafety, nebudou začínat od čísla 51, ale až od 61.
- po propršených (a někde i prosněžených) posledních dnech se nám zase vyčasilo, ale nebojte, dlouho to nevydrží, zatím to podle mého oblíbeného windguru vypadá na zataženo, slabý větřík, teploty od 5°C až k půlnočním 2°C a možná krátký drobný deštík (ale to spíš ne). Na svit měsíce každopádně spoléhat nemůžete...

4. 11. 2009
- a už jsou tu Pokyny pro závodníky, spousta užitečných informací:-) Čtěte je!!
- nakonec jsme vytiskli i pár map navíc, takže tragédi kteří se rozmyslí zúčastnit se na poslední chvíli, mají šanci na dohlášku nejen na místo nedostavivších se doposud přihlášených štafet, ale i mírně nad tento počet. Všechny takovéto případné dohlášky se budou řešit na prezentaci.
- a co se do pokynů nevešlo? např. doporučený oděv (brnění), odjezdy nočních autobusů z Libuše (bude vyvěšeno na shromaždišti) a možná přijdu ještě na něco (pakliže ano, budu to psát sem na web).

3. 11. 2009 - přihlášky jsou uzavřeny, můžete se podívat do přehledu přihlášek, pokud objevíte nějaké nesrovnalosti, či se vám změní/vyjasní sestava, tak pište!

2. 11. 2009
- Brzy nám vyprší termín přihlášek, zatím vás moc přihlášených není... Přehled přihlášek byl zaktualizován.
- Mapu pro závod jsme pro vás zaktualizovali v lese a domapovali v okolí shromaždiště, ze staré mapy se toho moc nenaučíte:-) Plyne z toho, že mapa bude tištěna na laseru.
- Drobná změna oproti rozpisu se týká parkování vozidel (pro ty co přijedou autem), je nutno auta nechat zaparkovaná cca 100-200m od shromaždiště v ulicích Zelenkova, resp. Smolkova. Bude zdůrazněno v pokynech, které můžete očekávat na webu během středy večer.
- Tratě nakonec díky fekálním ostružinám po celém lese budou trochu kratší než se píše v rozpise, detailní informace opět brzy v pokynech.
- Byla prověřena hospoda na shromaždišti, pivo Staropramen 10° za 22,- Kč půllitr, teplá jídla typu guláš či smažák, studená jídla, mňamky, sušenky atd, mnoho různých alko i nealko nápojů. Kapacita hospody cca 50 osob, páteční zavíračka v 01:00hod.

20. 10. 2009 - už nám tu visí oprášený a zaktualizovaný Rozpis (poté co Kali dojednal shromaždiště) a přehled prvních pár přihlášek. Jinak nic moc nového, však času na přihlášky i pořádání je stále dost:-)

10. 10. 2009 - mezitím jsme také již obdrželi tradiční první přihlášky, jejichž přehled bude časem průběžně zveřejňován a aktualizován na stránce Přehledu přihlášek (až ožije odkaz v levém menu).

  3. 10. 2009 - HULK ještě žije! I přes skeptické hlasy že HULK již loni umřel, tak se i letos chystá další, již 27.ročník (i ten loňský se počítá, i když vítěze nemá a účastník byl jenom jeden...). A protože co se jednou začalo, má se i dodělat, tak letos zopakujeme ideu (a prostor) loňského ročníku. Prozatím tedy uvádím alespoň předběžné základní údaje k závodu, kompletní rozpis bude zveřejněn do 20. 10. 2009 (až bude napevno zabukováno shromaždiště, loňský rozpis NENÍ všude úplně použitelný i letos!!!).

  • shromaždiště, start a cíl závodu - hospoda "U páté mety" ve sportovním areálu pod meteorologickým balónem v Praze-Libuši
  • start prvních úseků štafet 18:17 hod. SEČ (GMT+1)
  • štafety jsou tříčlenné, trať pro druhý úsek bude kratší než pro první, resp. třetí úsek
  • kategorie DÁMY a PÁNI, startovné za štafetu 180,-Kč, splatno při prezentaci
  • termín řádných přihlášek za uvedené startovné končí 2. 11. 2009 ve 23:59 večer, přihlášky zasílejte na email hulkstafety@centrum.cz
  • o pohár HULK soutěží družstva složená ze dvou štafet (DÁMY a PÁNI) jejichž běžci jsou ze stejného oddílu (resp. stejné mimopražské oblasti)
P.S. - Další položky v menu stránek začnou ožívat postupně, jen co je "někdo" dá do kupy...

18. 6. 2002 - Zrcadlené stránky HULK cupu jsou umístěny na http://hulkcup.wz.cz/. Obsah by měl být stejný jako zde, pokud kapacita poskytovatele dovolí...

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  neoptimalizováno pro žádný specifický prohlížeč ani rozlišení, kódováno v CP1250  

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com