HULK cup

JEDINÉ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2010:

28. ročník -
12. 11. 2010


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

FOTKY

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

21. 11. 2010 - Pravděpodobně poslední zprávou týkající se tohoto ročníku HULK cupu je informace, že byl doplněn Přehled účastí o letošní "čárky" a také jsem nažvástal něco do Protokolu závodu, aby jsme si mohli za pár let osvěžit jaké že to vlastně letos bylo.
A samozřejmě doufáme že se už těšíte na 29.ročník v listopadu 2011, který chystáme opět do velmi atraktivního pražského terénu (se proslýchá)... Bližší informace najdete samozřejmě na těchto stránkách, nejpozději v září 2011.

16. 11. 2010 - Tak výsledky letošního závodu už jsou definitivní a prohlášeny za konečné, v sekci FOTKY najdete pár obrázků ze závodu od Kalimera. Další drobnosti ještě na stránky doplním (viz. níže), doufám že v dohledném čase (do konce listopadu).

13. 11. 2010 (20:30) - Zveřejněna první verze výsledků (zatím bez vyřazení několika málo DISK závodníků a jejich štafet) a mapy závodu (zatím bez schématu větvení tratí, ale myslím že je to zřejmé i z čar na mapě). Výsledky do zítra ještě doladím a zaktulizuju přehled účastí, možná napindám něco i do sekce "protokol závodu". Uvidíme, jestli Kali dodá nějaké fotky, když tak snaživě fotil.

13. 11. 2010 (01:30) - Drazí účastníci závodu! Děkujeme za hojnou účast, slušné chování a doufáme že se Vám závod i letos líbil. Zároveň tímto děkujeme všem pěti spolupořadatelům závodu za jejich pomoc. Vzhledem k momentální mentální indispozici a duševní prázdnotě hlavního rozhodčího závodu a webmastera budou kompletní výsledky, zhodnocení závodu a mapa k dispozici asi až k dnešnímu (sobotnímu) večeru. Pro zpravodajské OB-portály snad bude v tento moment stačit zpráva, že štafety mužů, žen a tudíž i soutěž o pohár HULK vyhrála Pragovka. Pokud někdo na závodě fotil a obrázky někam umístil, rádi zveřejníme odkaz.

11. 11. 2010 - S nečekaným předstihem jednoho dne (a několika hodin) zveřejňujeme Pokyny k závodu. Čtěte je!! Sice v nich možná ještě doplníme do zítra pár detailů, ale to podstatné v nich je již nyní. Na Strahově a Petříně už pro vás zametáme listí, aby se lépe běhalo. Vývoj předpovědi počasí se už nyní ustálil, bude nejspíš relativně teplo a nejspíš hodně větrno, možná i nějaká kapka spadne. Počítejte s tím, že není rezervován žádný krytý prostor pro převlékání (hospoda bude sloužit pouze jako hospoda s běžným provozem)! Takže zatím nabíjejte čelovky, zítra se uvidíme na Strahově.



9. 11. 2010 - Tak nám (vám) skončil termín přihlášek, zdá se že počet závodníků se nijak nebude vymykat zvyklostem. Už se těším, jak zítra zase nějací tragédi co se nepřihlásili včas začnou žadonit o dohlášku...:-) Přehled přihlášených najdete pod odkazem vlevo. Jinak musím upozornit, že byl také aktualizován přehled účastí, pokud v něm někdo najde nějaké nesrovnalosti, dejte mi vědět (email na konci stránky).

5. 11. 2010 - Tratě jsou postaveny, mapa lehce domapována okolo kontrol, rekognoskace terénu dopadla dobře. Zdá se však, že letošní závod bude poměrně riskantní a nejsem si v této chvíli jistý jestli všechny štafety dokončí závod dle předpokladů. Problémem se jeví zvýšený výskyt bezdomovců, feťáků i běžných lidí (riziko ztráty kontroly), Policie (riziko zákazu v pokračování závodu), nebo třeba někdo někde zavře bránu na postupu... Uvidíme. Určitě však nebude za týden už takové teplíčko jako v posledních dnech, i když předpověď na pátek se zatím trochu různí a hlavně rychle vyvíjí a mění. Asi prostě ještě nikdo netuší jak bude, ani s počítačema za miliony :-). Předpovědi mých oblíbených rosniček níže.



2. 11. 2010 - Bar 10 na Strahově jako místo prezentace, startu a cíle a občerstvení definitivně potvrzen, podrobnosti o nabídce lokálu naleznete ZDE. Drobná změna nastala v informacích o dopravě na místo, protože lanová dráha na Petřín má od 1. do 16. listopadu plánovanou údržbu, takže je v den závodu mimo provoz. Rozpis závodu byl příslušně upraven, také v něm byly doplněny přibližné délky tratí.

27. 10. 2010 - Tak je to už skoro na 100% dojednáno, start a cíl budou poblíž koleje č.10 na Strahově, prezentace v "Baru 10" v suterénu koleje. Více podrobností v rozpisu, už čekáme ten nával přihlášek! Večer by dokonce měla být v baru živá hudební produkce, podrobnosti se pokusíme vyzjistit co nejdříve.

22. 10. 2010 - mezitím jsme také již obdrželi tradiční první přihlášky, jejichž přehled bude průběžně zveřejňován a aktualizován na stránce Přehledu přihlášek (viz. též menu vlevo).

22. 10. 2010 - HULK zase bude! Prozatím bylo stanoveno datum a předběžně i prostor (že by Petřín?) a nyní se intenzivně vyjednává nějaké shromaždiště. Pro začátek uvádím alespoň předběžné základní údaje k závodu, kompletní rozpis bude zveřejněn do 30. 10. 2010 (až bude napevno zabukováno shromaždiště).

  • shromaždiště, start a cíl závodu - někde v Praze (zatím v jednání)
  • start prvních úseků štafet 18:17 hod. SEČ (GMT+1)
  • štafety jsou tříčlenné, trať pro druhý úsek bude kratší než pro první, resp. třetí úsek
  • kategorie DÁMY a PÁNI, startovné za štafetu 200,-Kč, splatno při prezentaci
  • termín řádných přihlášek za uvedené startovné končí v pondělí 8. 11. 2010 ve 23:59 večer, přihlášky zasílejte na email hulkstafety@centrum.cz
  • o pohár HULK soutěží družstva složená ze dvou štafet (DÁMY a PÁNI) jejichž všichni členové jsou registrování ve stejném klubu (resp. stejné mimopražské oblasti)
P.S. - Další položky v menu stránek začnou ožívat postupně, jen co je "někdo" dá do kupy...

18. 6. 2002 - Zrcadlené stránky HULK cupu jsou umístěny na http://www.volny.cz/r-mapservis/hulk/. Obsah by měl být stejný jako zde, pokud kapacita poskytovatele dovolí...

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  neoptimalizováno pro žádný specifický prohlížeč ani rozlišení, kódováno v CP1250  

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com