HULK cup

KULTOVNÍ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2012:

30. ročník -
16. 11. 2012


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

FOTKY

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

20. 11. 2012 - Jsou tu další novinky. Jednak definitivní výsledky závodu po kontrole všech detailů, doufám že chyby se tam již nevyskytují. Pak se také v sekci fotek objevilo pár foteček od Kalimera, také si již můžete prohlédnout mapu se všemi kontrolami a schématem větvení tratí. Protokol závodu, dopočítání účastí a další nepodstatné drobnosti už snad tolik nespěchají, tak se zkuste podívat třeba o vánocích, jestli to tu už náhodou není.

17. 11. 2012 - Závod skončil. Prozatím zde uvádíme pro nedočkavce první verzi výsledků, zatím bez vyšktrnutí DISKů (pár jich bylo, ale na čelních pozicích se nevyskytli). Úplné oficiální výsledky sestavíme a vyvěsíme až po sebrání kontrol z lesa a znovupřekontrolování všech průkazek. Stejně tak to bude i s mapou závodu, fotkama z akce, protokolem, přehledem účastí a ostatníma pozávodníma detailama... Kdyby někomu z vás po závodě něco chybělo, nebo naopak nějakým nedopatřením přebývalo, ozvěte se mi na email (uveden na konci stránky), myslím že nějaké přebytky ze šaten mám v autě (ještě není přerovnáno) a také už mám hlášenu jednu ztrátu světel.

15. 11. 2012 - Jsou zpracovány a zveřejněny pokyny k závodu. ČTĚTE JE!! Trochu byly také poopraveny údaje v přihláškách podle nových zpráv od účastníků závodu. Zítra večer nashledanou!

13. 11. 2012 - Skončil řádný termín přihlášek, zdá se že konkurence bude docela slušná, zvláště zvyšující se množství dámských štafet nás těší:-) Mapa na závod už je skoro hotová, oproti rozpisu bude ZMĚNA MĚŘÍTKA a mapa bude vytištěna 1:7500 (klíč ISOM, budovy a chodníky ISSOM). Detailní pokyny k závodu (kde se dozvíte např. i délky tratí) zde vyvěsíme pravděpodobně ve čtvrtek ráno. Předpověď počasí vypadá zatím příznivě, tak snad to vydrží.

1. 11. 2012 - Po pěkně zasněženém víkendu jsme se přehoupli do listopadu a to znamená, že se HULK cup už opravdu blíží! Pravidelně provádíme kontrolu piva točeného v hospůdce na shromaždišti, na stránce hospody je dalších pár foteček z interiéru. Také už se rozrůstají řady přihlášených, plusmínus už jsou navržené tratě, ladí se detaily rozfarstování, aktualizuje se mapa a zneškodňují se doupata bezdomovců. Obtelefonovávají se potencionální pořadatelé, chystá se materiál, prostě už i my se na závod těšíme.

10. 10. 2012 - Shromaždiště je domluveno (z hlediska zázemí pro závod už dlouho tak kvalitní nebylo), takže je zpracován a vyvěšen definitivní rozpis závodu. Taky jsem konečně doplnil tabulku účastí o loňský ročník, pokud naleznete nějaké nepřesnosti, budu rád když mi je oznámíte. Rovněž už provizorně žije stránka s přehledem přihlášek, kterou budu průběžně (i když zcela určitě ne denně) doplňovat o další přihlášené štafety.

5. 10. 2012 - HULK zase bude! Prozatím bylo stanoveno datum a předběžně i prostor, shromaždiště je domluveno zatím jen tak napůl a musí se taky aktualizovat stará mapa... Pro začátek uvádíme alespoň předběžné základní údaje k závodu, kompletní rozpis bude zveřejněn do cca 10. 10. 2012 (až bude vše rozhodnuto a dojednáno).

  • datum závodu - pátek 16. 11. 2012
  • shromaždiště, start a cíl závodu - Praha Lhotka, fotbalový areál FC Tempo (zatím v jednání)
  • start prvních úseků štafet 18:17 hod. SEČ (GMT+1)
  • štafety jsou tříčlenné, trať pro druhý úsek bude o trochu kratší než pro první, resp. třetí úsek, celkový čas vítězných štafet cca 100 min.
  • kategorie DÁMY a PÁNI, startovné za štafetu 200,-Kč, splatno při prezentaci
  • termín řádných přihlášek za uvedené startovné končí v pondělí 12.11.2012, 23:59 hod. SEČ, přihlášky zasílejte na email hulkstafety@centrum.cz
  • o pohár HULK soutěží družstva složená ze dvou štafet (DÁMY a PÁNI) jejichž všichni členové jsou registrováni ve stejném klubu (resp. stejné mimopražské oblasti)
P.S. - Další položky v menu stránek začnou ožívat postupně, jen co je "někdo" dá do kupy...

18. 6. 2002 - Zrcadlené stránky HULK cupu jsou umístěny na http://hulkcup.wz.cz/. Obsah by měl být stejný jako zde, pokud kapacita poskytovatele dovolí...

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  neoptimalizováno pro žádný specifický prohlížeč ani rozlišení, kódováno v CP1250  

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com