HULK cup

KULTOVNÍ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2013:

31. ročník -
8. 11. 2013


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

FOTKY

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

14. 11. 2013 - Konečně - jsou zpracovány definitivní a konrčné výsledky (opraveno pár chyb z předběžných výsledků) a také doplněn přehled účastí o záznamy z letošního ročníku. Ve výsledcích a účastích mi ještě schází 4 jména která nebylo možné vyčíst ze soupisek (viz. otazníky ve výsledcích), pokud mi tato jména někdo sdělí, budu rád a do obojího je doplním. Taky se mi po 3 letech podařilo dát do kupy nějaké pindy zvané protokol závodu a to doufám bude pro letošek stačit...

12. 11. 2013 - Maličko nestíhám :-), tak zatím jen ty FOTKY od Kalimera... Pokud se vám bude zdát, že se fotky načítají pomalu, je to problém na webuzdarma (někdy to jde dobře, někdy pooooomaluuuu). Zbylé věci doplním doufám zítra.

9. 11. 2013 - Máme po závodě a co vás asi nejvíc zajímá jsou VÝSLEDKY. Jsou zatím jen neoficiální a předběžné, ještě to všechno znovu projedu, ale myslím že moc změn tam už nenastane. Vítězové byli překontrolováni už před vyhlášením a drobné úpravy na dalších místech už budou nejspíš zanedbatelné. Je tu už i MAPA s tratí závodu, během dalších dní ještě zkusím aktualizovat přehled účastí po letošním ročníku, napindám něco do protokolu závodu a Kalimero slíbilo poslat pár fotek. Na shromaždišti taky zůstalo pár zajímavých věcí, pokud někdo něco postrádá, ozvěte se na můj e-mail (viz. konec stránky).

7. 11. 2013 - Díky skleróze a přípravám na oslavu výročí VŘSR jsem zapomněl do pokynů uvést dvě důležité maličkosti, takže alespoň tady a teď:
1/ V mapě se kvůli závadě na červeném toneru vyskytují občas krátké náhodně umístěné fialové čárky, které občas jakoby přeškrtávají např. silnici, tyto čárky ale neznamenají, že by třeba po té silnici byl zakázaný postup!! Prostě ty čárky nevnímejte (není jich tam zase tak moc)...
2/ Pro vyhlášení soutěže družstev zavedl Kalimero nové pravidlo, že pokud si vítěz nepřevezme HULK pohár a nebude se o něj celý následující rok starat, tak dostanou všichni členové družstva na 5 let dištanc a nebudou se smět HULK cupu zúčastňovat. Takže pokud náhodou pohár nemáte kam dát, tak nevyhrávejte!!

6. 11. 2013 - Mapy jsou vytištěny (zvládla to barevná laserová tiskárna HP CP1515), výsledek je celkem uspokojivý. Ceny pro vítěze jsou částečně nakoupeny, trička samozřejmě taky budou. Můžete si už také pročíst pokyny k závodu, zatímco my hromadíme pořádací materiál. Stále provádíme drobné úpravy v přehledu přihlášek, týkající se změn a doplňování jmen členů štafet, definitivní složení však bude samozřejmě dané až po odevzdání soupisky na prezentaci. I předpověď počasí vypadá vcelku příznivě, takže pozítří se můžeme sejít na Lhotce!

5. 11. 2013 - Tak nám skončil termín přihlášek... Vypadá to letos sice na lehce slabší účast než vloni, ale pořád dobrý a hlavně kvalitní startovní pole. Přehled přihlášených najdete na stránce přehledu přihlášek. V posledních dnech byly definitivně dokončeny opravy mapy (resp. její významné předělání), jsou definitivně postaveny tratě (délky 4,0-4,5 km pro pány a 3,5-4,1km pro dámy, rozdíly na úseku max. 200m, jeden úsek je kratší), lístečky jsou v lese a dnes je v plánu vytisknout všechny mapy. Mimo jiné proběhla i inspekční návštěva hospody na shromaždišti, oproti loňskému roku si už nedáte pivo Lobkowitz, zato škála Bernardů se trochu rozšířila. Jídlo také k dispozici, aktuální nabídku najdete na aktualizované stránce hospody. A možná bude i nějaký speciál z menšího pivovaru a rozšířená nabídka jídel... Zítra se zde doufám objeví i pokyny s podrobnějšími informacemi k letošnímu závodu.

23. 10. 2013 - Ožily nám další podstránky v menu... Rozpis je jen lehce oprášený a poupravený rozpis z loňska (stejné shromaždiště), asi budeme muset ještě důkladně prozkoumat aktuální nabídku občerstvení v hospodě. V přehledu přihlášek jsou uvedeni první přihlášení, seznam bude průběžně (čas od času) aktualizován. Potěší nás, pokud svoji přihlášku nenecháte na poslední chvíli... Jinak se pouštíme do revize mapy a přípravy záludných tratí, počítáme kolik startovních čísel nám z loňska chybí, chystáme trička a ceny pro vítěze, sháníme pytlíky na mapy atakdál, prostě už se to zase blíží!.

19. 10. 2013 - Tak aktualizovaný přehled účastí se započtením minulého roku je na světě. Připomínky ke správnosti uvítám (e-mail dole), dokonalý to nikdy bejt nemůže... Dále zde "za chvíli" přibudou rozpis a přehled prvních přihlášek, sledujte to!

14. 10. 2013 - HULK zase bude! A to dokonce na stejném shromaždišti jako v loňském roce (které se velmi osvědčilo), i když tratě povedou v jiném prostoru. Zopakujme si tedy pro začátek alespoň předběžné základní údaje k závodu, kompletní rozpis bude zveřejněn za několik málo dní, doufám že se mi také co nejdříve podaří do přehledu účastí připočíst čárky za minulý rok.

  • datum závodu - pátek 8. 11. 2013
  • shromaždiště, start a cíl závodu - Praha Lhotka, fotbalový areál FC Tempo (zatím v jednání)
  • start prvních úseků štafet 18:17 hod. SEČ (GMT+1)
  • štafety jsou tříčlenné, trať pro druhý úsek bude o trochu kratší než pro první, resp. třetí úsek, celkový čas vítězných štafet cca 100 min.
  • kategorie DÁMY a PÁNI, startovné za štafetu 200,-Kč, splatno při prezentaci
  • termín řádných přihlášek za uvedené startovné končí v pondělí 4.11.2013, 23:59 hod. SEČ, přihlášky zasílejte na email hulkstafety@centrum.cz
  • o pohár HULK soutěží družstva složená ze dvou štafet (DÁMY a PÁNI) jejichž všichni členové jsou registrováni ve stejném klubu (platí pro pražské a středočeské kluby), resp. ve stejné oblasti
P.S. - Další položky v menu stránek začnou ožívat postupně, jen co je "někdo" dá do kupy...

18. 6. 2002 - Zrcadlené stránky HULK cupu jsou umístěny na http://www.volny.cz/r-mapservis/hulk/. Obsah by měl být stejný jako zde, pokud kapacita poskytovatele dovolí...

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  neoptimalizováno pro žádný specifický prohlížeč ani rozlišení, kódováno v CP1250  

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com