HULK cup

KULTOVNÍ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2016:

34. ročník -
11. 11. 2016


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

FOTKY

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

13. 11. 2016 - Přidávám "obrazovou dokumentaci" k závodu, čili MAPU a nějaké ty slíbené FOTEČKY od Kaliho. Další update webu proběhne zase za pár dní...

12. 11. 2016 - A je to... Bylo pěkně hnusně, ale i tak doufáme, že se vám závod líbil. Zatím zveřejňujeme první verzi VÝSLEDKŮ, pokud někdo máte připomínky, napište je na e-mail níže (v patičce stránky). Až se vyspím a uklidím všechny zmoklý věci, dám sem ještě takový ty další položky menu jako mapa, aktuální přehled účastí, pokecání o závodě (oficiálně zvané protokol), Kalimero jistě zpracuje svoje fotečky. Tak se ještě neodhlašujte !!

9. 11. 2016 - Jsou k dispozici POKYNY k závodu. Prosíme čtěte je a řiďte se jimi !! Uvidíme se v pátek...

8. 11. 2016 - Byly uzavřeny přihlášky, v kategorii Pánů byli během pár hodin po termínu vyčerpáni i přichystaní Vakanti. Mapy už jsou vytištěné a zabalené, takže další dodatečné přihlášky jen do kategorie Dámy. Předběžné složení štafet uvedené v přehledu přihlášek bude možno ještě změnit při prezentaci.
Po několika posledních ročnících za teplého počasí to letos vypadá, že to globální oteplování zabalilo o trochu dřív než obvykle, předpověď počasí pravidelně sledujeme, snad nebude sněžit nebo pršet...

Zítra snad budou k dispozici i pokyny, včetně nových informací ohledně parkování, přesných délek tratí, plánku cíle a předávky, sortimentu hospody, atd.

31. 10. 2016 - Tak jsem se zase dostal k počítači a dávám sem nějaký ty novinky. Můžete si již přečíst Rozpis závodu, také byl doplněn Přehled přihlášek. Předpokládám, že se teď už bude web aktualizovat častěji, Kalimero už má nachystaný tratě, opravenou mapu, chystáme materiál, bedlivě sledujeme předpvoěď počasí, atd. V rámci přípravy pokynů asi v příštích dnech navštívíme "Krychli", abychom přinesli čerstvé informace o sortimentu.

18. 10. 2016 - Po neúspěšném vyjednávání shromaždiště v ZŠ Žernosecká u Ládví (použitelný prostor pro shromaždiště je nyní v rekonstrukci) jsme v časové tísni dojednali jiné, ale osvědčené shromaždiště na fotbalovém hřišti FC Tempo na Lhotce. Závod se tedy uskuteční na téměř tradičních tratích (samozřejmě mírně pozměněných oproti minulým ročníkům) v okolních lesících. Pro začátek uvádíme alespoň předběžné základní údaje k závodu, kompletní rozpis bude zveřejněn do cca 21. 10. 2016 (ale nic převratného v rozpisu určitě nebude). Takže:

  • datum závodu - pátek 11. 11. 2016
  • shromaždiště, start a cíl závodu - Praha Lhotka, fotbalový areál FC Tempo, pro občerstvení před i po záodě k dispozici hospůdka "U Krychle" přímo v areálu
  • start prvních úseků štafet 18:17 hod. SEČ (GMT+1)
  • štafety jsou tříčlenné, trať pro druhý úsek bude o trochu kratší než pro první, resp. třetí úsek, celkový čas vítězných štafet cca 100 min.
  • kategorie DÁMY a PÁNI, startovné za štafetu 200,-Kč, splatno při prezentaci
  • termín řádných přihlášek za uvedené startovné končí v pondělí 7.11.2016, 23:59 hod. SEČ, přihlášky zasílejte na email hulkstafety@centrum.cz
  • o pohár HULK soutěží družstva složená ze dvou štafet (DÁMY a PÁNI) jejichž všichni členové jsou registrováni ve stejném klubu (resp. stejné mimopražské oblasti)
Již evidujeme první přihlášky, jejichž přehled budeme zde na webu průběžně aktualizovat.

22. 9. 2016 - Rok se s rokem sešel a zase se blíží čas HULKa. Celý ten skoro rok jsme vůbec nic nedělali, takže je nejvyšší čas porozhlídnout se po možnostech pro konání letošního závodu, zkusit dojednat nějaké slušné shromaždiště, zároveň domluvit i propůjčení mapy, a až budou tyto základní věci vyjasněny, samozřejmě to dáme ihned na vědomí. Hlavně informaci o tom, kde se chystáme letošního HULKa uspořádat, ostatní věci již jsou dlouhá léta takřka neměnné.
P.S. - Další položky v menu stránek začnou ožívat postupně, jen co je "někdo" dá do kupy...

18. 6. 2002 - Zrcadlené stránky HULK cupu jsou umístěny na http://hulkcup.wz.cz/. Obsah by měl být stejný jako zde, pokud kapacita poskytovatele dovolí...

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  neoptimalizováno pro žádný specifický prohlížeč ani rozlišení, kódováno v CP1250  

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com