HULK cup

KULTOVNÍ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2017:

35. ročník -
10. 11. 2017


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

FOTKY

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

13. 11. 2017 - Můžete kouknout na fotky, většina je od Kalimera, u několika poskytla svolení se zveřejněním Eva Levá (zbytek jejích fotek je na rajčeti). Taky byla oddisknuta jedna štafeta pánů (po oprávněné reklamaci), takže výsledky jsou už skoro úplně oficiální.

11. 11. 2017 (02:00) - A je to. Závod proběhl bez závad, vyhráli ti nejlepší, ještě ani nejsou stažený kontroly z lesa a už zveřejňujeme první verzi výsledků, zatím bez provedení druhé kontroly vpichů v průkazkách. Taky už je na webu MAPA se všema kontrolama a schematem větvení, na OBpostupy to ale posílat nebudu... Kompletní výsledky jednotlivých kategorií budou ještě překontrolovány a poté vydány za oficiální. Taky se tu ještě za pár dní objeví nějaké fotky od Kalimera a zkusím aktualizovat přehled účastí.

9. 11. 2017 (23:00) - Zdá se, že všechno pro závod je nachystané, včetně obálek na prezentaci, pokud někdo bude chtít ohlásit doplnění nebo změnu předběžných soupisek, nechte si to od nyní až na písemné změny u prezentace v KD Bílá Hora, protože během pátku už nebudeme kontrolovat zprávy na emailu ani jiných kanálech internetu.

8. 11. 2017 - Tak nám skončil termín přihlášek, jejichž přehled je zde. Počet štafet je v rámci zvyklostí, počet přihlášek po termínu taky:-) Včera byly vytištěny mapy, takže dodatečné přihlášky jsou možné už jen v minimální míře (žádné další mapy se dotiskávat nebudou). Také už jsou sepsány Pokyny k závodu, kde laskavě věnujte pozornost zvláště informacím o zakázaných prostorech a povinných úsecích na trati závodu. V hospodě jsme k běžnému sortimentu nápojů a pochutin přiobjednali také teplá jídla, takže si budete moci dát i kvalitní hovězí gulášek nebo zelňačku s chlebem. Předpověď počasí vypadá zatím dost nejistě pokud se týká přeháněk, snad se to do pátku vystříbří ve prospěch suchého počasí.

30. 10. 2017 - Konečně je sepsaný i rozpis závodu. Shromaždiště je potvrzeno, v hospodě se vyjednává o rozšíření sortimentu, Kalimero nachystal tratě, shromažďujeme lidi a materiál k pořádání, proběhlá vichřice prostor závodu snad moc neponičila... Na přihlášky je sice ještě týden čas, ale neváhejte! Přehled přihlášek průběžně doplňuji, přijetí každého emailu s přihláškou také potvrzuji odpovědí na ten email.

22. 10. 2017 - Aby se něco dělo, zprovoznil jsem zatím alespoň stránku s přehledem přihlášek. Rozpis je pořád ve výrobě, stále také zjišťuju některé nejasnosti ohledně loňských výsledků, abych je konečně uzavřel a hlavně taky dodělal "čárky" do přehledu účastí (pište prosím do přihlášek kromě přezdívek i normální jména lidí ve štafetě, občas fakt nevím komu účast zapsat...). Kalimero se taky snad brzy pustí do vymýšlení tratí klasické HULK délky, obtížnosti a farstování, mapa z jara bude možná ještě o kousek rozšířena.

18. 10. 2017 - Konečně to vypadá, že máme potvrzené shromaždiště pro letošní závod, takže už začínám psát rozpis. Vzhledem k možným komplikacím s mým přístupem k tomuto webu pro začátek uvádím alespoň předběžné základní údaje k závodu, kompletní rozpis bude zveřejněn nejpozději do 27. 10. 2017 (ale nic převratného v rozpisu určitě nebude). Takže:

  • datum závodu - pátek 10. 11. 2017
  • shromaždiště, start a cíl závodu - Praha Řepy, Kulturní dům Bílá Hora (Ke kulturnímu domu 14), pro občerstvení před i po závodě k dispozici restaurace, která je součástí KD.
  • start prvních úseků štafet 18:17 hod. SEČ (GMT+1)
  • štafety jsou tříčlenné, trať pro druhý úsek bude o trochu kratší než pro první, resp. třetí úsek, celkový čas vítězných štafet cca 100 min.
  • kategorie DÁMY a PÁNI, startovné za štafetu 200,-Kč, splatno při prezentaci
  • termín řádných přihlášek za uvedené startovné končí v pondělí 6.11.2017, 23:59 hod. SEČ, přihlášky zasílejte na email hulkstafety@centrum.cz
  • o pohár HULK soutěží družstva složená ze dvou štafet (DÁMY a PÁNI) jejichž všichni členové jsou registrováni ve stejném klubu (resp. stejné mimopražské oblasti)
Již evidujeme první přihlášky, jejichž přehled budeme zde na webu průběžně aktualizovat.

2. 10. 2017 - Někteří dychtiví závodníci nám už zase píšou dotazy, kdy a kde letos bude HULK. Termín už máme, ale Kalimero musí ještě zkusit oficiálně dojednat shromaždiště, zároveň musíme domluvit i propůjčení mapy, a až budou tyto základní věci vyjasněny, samozřejmě to dáme ihned na vědomí. Hlavně odtajníme informaci o tom, kde se chystáme toho letošního HULKa uspořádat, ostatní věci již jsou dlouhá léta takřka neměnné.
P.S. - Další položky v menu stránek začnou ožívat postupně, jen co je "někdo" dá do kupy...

18. 6. 2002 - Zrcadlené stránky HULK cupu jsou umístěny na http://www.volny.cz/r-mapservis/hulk/. Obsah by měl být stejný jako zde, pokud kapacita poskytovatele dovolí...

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  neoptimalizováno pro žádný specifický prohlížeč ani rozlišení, kódováno v CP1250  

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com