HULK cup

KULTOVNÍ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2018:

36. ročník -
9. 11. 2018


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

FOTKY

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

21. 11. 2018 - Kromě výsledků jsou na web doplněny i další pozávodní součástky webu letošního ročníku závodu. Zveřejněna je MAPA závodu se všemi farstami a Kalimero poslal nějaké ty FOTKY (další můžete najít např. v albu Evy Levé). Přehled účastí bude aktualizován až po definitivní uzávěrce výsledků.

21. 11. 2018 - Chvíli to trvalo, ale konečně jsou zveřejněny skoro už oficiální VÝSLEDKY, které byly sestaveny po opětovném překontrolování všech průkazek a vpichů v nich... Překvapivě se objevilo v pánské kategorii docela hodně DISKů (skoro třetina štafet), ale v průkazkách disklých závodníků opravdu nebyly žádoucí vpichy nikde k nalezení. Pokud snad někdo razil opravné ražení do mapy (kterou já pochopitělně nemám), ať pošle nejpozději do 6.12.2018 sken s pěkně čitelným příslušným správným vpichem a třeba ho ještě oddiskneme. Po uvedeném termínu budou výsledky prohlášeny za oficiální. Každopádně žádáme členy štafety "Hledáme zpěváka", která byla pravděpodobně nedopatřením vyhlášena jako vítězové, aby předali vyhrané hrnky kamarádům ze štafety "Fanoušci HULKu", kteří by měli být oficiálními vítězi závodu.

10. 11. 2018 - A je to zase za námi. Prozatím zveřejňujeme velice předběžné výsledky bez zahrnutí DISKů, protože s vyhodnocováním průkazek byly nějaké problémy :-(... Nezbývá než všechny průkazky znovu bez časového stresu překontrolovat a pak teprve budou výsledky definitivní. Každopádně v kategorii PÁNI byly první dvě štafety předběžně disknuté a vyhlášeny byly další štafety v pořadí. Zmíněná opětovná kontrola průkazek bohužel neproběhne moc brzy, vzhledem k jiným pracovním povinnostem, takže oficiální výsledky můžete očekávat zhruba za týden (v pátek 16.11. večer), stejně jako mapu se všema farstama, možná se podaří i aktualizovat tabulku s počty účastí, atp. Zůstaňte v kontaktě!!

7. 11. 2018 - Jsou zpracovány a zveřejněny Pokyny k závodu. ČTĚTE JE !! Zvláště pak informace k průběhu závodu a různým zákazům, které je nutno během závodu respektovat, prostudujte si i plánek shromaždiště na konci pokynů.

6. 11. 2018 - Přihlášky skončily, je nám líto že na některé zájemce se kvůli limitu počtu štafet nedostalo. Drobnou novinkou je, že DPP před pár dny oznámil že bude zase dělat pravidelnou revizi lanovky, takže tou se na Strahovský kopec v pátek nedostanete. Jinak všechno běží dle standardního harmonogramu, Kalimero místo triček vymyslel nové ceny pro vítěze, mapy se tisknou dneska, začínám shánět pomocníky na pořádání, atd. :-) Výhledová předpověď počasí zatím vcelku příznivá, zima asi nebude, uvidíme jestli nepřijde nějaký ten deštík. Brzo tu snad budou i podrobné pokyny k závodu.

24. 10. 2018 - Vznikla první verze přehledu přihlášek, čas na další přihlášky i volná kapacita (max. počet přihlášek je omezen) zatím jsou. Kalimero začal stavět tratě a pochvaluje si snížení počtu bezdomovců v Petřínských sadech, já jsem začal aktualizovat mapu, a to nejen v těch částech, které nebyly použity při závodě SP před pár týdny. Uvedený přehled přihlášek bude průběžně aktualizován, druhou vlnu přihlášek očekáváme jako vždy těsně před posledním termínem pro přihlášky.

22. 10. 2018 - Podařilo se spíchnout Rozpis závodu, na přehled přihlášek si ještě budete muset chvíli počkat, dá to práci a času nazbyt není. Nicméně limit počtu přihlášek se úspěšně naplňuje, k dnešku již eviduji přihlášky cca 12xH a 5xD, zpracovávat do přehledné tabuličky to budu asi až zítra či pozítří...

20. 10. 2018 - Konečně to vypadá, že máme potvrzené shromaždiště pro letošní závod, takže už začínám psát rozpis. Vzhledem k možným komplikacím s mým přístupem k tomuto webu pro začátek uvádím alespoň předběžné základní údaje k závodu, kompletní rozpis bude zveřejněn nejpozději do 22. 10. 2018 (ale nic převratného v rozpisu určitě nebude). Takže:

  • datum závodu - pátek 9. 11. 2018
  • shromaždiště, start a cíl závodu - Praha Strahov, kolej č.10, pro občerstvení před i po závodě k dispozici restaurace, která je součástí koleje.
  • start prvních úseků štafet 18:17 hod. SEČ (GMT+1)
  • štafety jsou tříčlenné, trať pro druhý úsek bude o trochu kratší než pro první, resp. třetí úsek, celkový čas vítězných štafet cca 100 min.
  • kategorie DÁMY a PÁNI, startovné za štafetu 200,-Kč, splatno při prezentaci, POČET ŠTAFET JE OMEZEN NA 35xH a 13xD !!! Pořadatel závodu si vyhrazuje právo nepřijmout přihlášku neregistrovaných závodníků nebo štafet které se nezúčastňují tohoto závodu pravidelně.
  • termín řádných přihlášek za uvedené startovné končí v pondělí 5.11.2018, 23:59 hod. SEČ, přihlášky zasílejte na email hulkstafety@centrum.cz
  • o pohár HULK soutěží družstva složená ze dvou štafet (DÁMY a PÁNI) jejichž všichni členové jsou registrováni ve stejném klubu (resp. stejné mimopražské oblasti)
Již evidujeme první přihlášky, jejichž přehled budeme zde na webu průběžně aktualizovat.

2. 10. 2018 - Někteří dychtiví závodníci nám už zase píšou dotazy, kdy a kde letos bude HULK. Termín už máme, ale díky pořádání Světového poháru teď není na víc čas, Kalimero musí ještě zkusit oficiálně dojednat nějaké shromaždiště, zároveň musíme domluvit i propůjčení mapy, a až budou tyto základní věci vyjasněny, samozřejmě to dáme ihned na vědomí. Hlavně odtajníme informaci o tom, kde se chystáme toho letošního HULKa uspořádat, ostatní věci již jsou dlouhá léta takřka neměnné.
P.S. - Další položky v menu stránek začnou ožívat postupně, jen co je "někdo" dá do kupy...

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  neoptimalizováno pro žádný specifický prohlížeč ani rozlišení, kódováno v CP1250  

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com