HULK cup

KULTOVNÍ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2019:

37. ročník -
15. 11. 2019


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

FOTKY

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

27. 11. 2019 - Konečně jsem prošel průkazky a zveřejnil OFICIÁLNÍ VÝSLEDKY 37.ročníku HULK cupu. Kromě toho jsem taky dal do sekce FOTKY nějaké ty obrázky od Kalimera. A Smíškova bunda se našla a byla vrácena... Snad doplním i přehled účastí jednotlivých závodníků na HULK cupech o letošní, lonské a předloňské údaje, jen co rozklíčuju některé prapodivné přezdívky uvedené ve výsledkové listině...

16. 11. 2019 - !Pozor! Z lavičky před hospodou se ztratila oddílová USK Praha bunda, modrá barva s bílými stromečky. Pokud ji náhodou někdo omylem sbalil a odvezl si ji domů, vraťte ji prosím Smíškovi, nebo napište na moji adresu (viz. patička stránky) a já to nějak vyřídím.
Další zprávou je informace o prvních fotkách ze závodu, které nafotila Jája a dala je na svoje rajče. Kalimerovy fotečky budou asi až v průběhu týdne.

15. 11. 2019 - Tak máme zase po závodě, který letos proběhl vcelku hladce, za příjemného počasí, s docela dobrým zázemím, na vlídných tratích a se zajímavým průběhem závodu. Hlavní cenu - pohár HULK - nakonec po přepočítání výsledků těsně vyhrálo družstvo SK Praga, prozatím zveřejňuji první rychlou verzi výsledků, prozatím bez uvedení DISKů (kterých pár je, ale musím je ještě překontrolovat, některým se nenalezení kleští asi promine, jiným určitě ne), tak aspoň vidíte reálné doběhové časy všech zúčastněných závodníků.
Taky jsem dal na web MAPU se všemi kontrolami a schematem větvení tratí, zítra doufám stihnu definitivní výsledky (i s DISKama) a přehled účastí po letošním ročníku. Takže ještě zůstaňte chvíli naladěni !!

14. 11. 2019 - Pokyny jsou konečně sepsány, ČTĚTE JE !! Počasí snad bude příjemné, až na očekávaný vítr. Těšíme se na brzkou viděnou.

12. 11. 2019 - Přihlášky jsou uzavřeny, mapu v okolí předpokládaného pohybu závodníků jsme s pomocí Elišky Tupé trochu zaktualizovali, chystáme materiál, kleštičky, objednáváme ceny pro vítěze, kontrolujeme předpověď počasí, atd. Ve čtvrtek snad budou už k dispozici pokyny, třeba stihnu doplnit do tabulky účastí údaje za poslední 2 roky aj.

7. 11. 2019 - Je zpracován první přehled přihlášek, který se bude průběžně aktualizovat až do pondělního večera (kdy je poslední termín na přihlášení). Nezapomeňte se tedy včas přihlásit, Pragováci nechť si z přihlášených štafet zkusí sestavit nějaká družstva...

6. 11. 2019 - Rozpis je na světě, drobnosti se ještě mohou změnit v pokynech (např. přesnější délky tratí ap.). Přihlášky se zase rozrostly, dám je do kupy a jejich přehled zveřejním zítra (nebudete věřit, ale pořád to dělám ručně...).

30. 10. 2019 - Tak už máme nějakou chvíli potvrzené shromaždiště pro letošní závod, takže už začínám psát rozpis, který bude definitivně zveřejněn nejpozději do 6. 11. 2019 (ale nic převratného v rozpisu určitě nebude). Pár základních informací zde:

  • datum závodu - pátek 15. 11. 2019
  • shromaždiště, start a cíl závodu - Praha Kamýk (skoro už Modřany), Bar Puppy a přilehlé okolí, pro občerstvení před i po závodě k dispozici uvedená restaurace/bar/herna.
  • start prvních úseků štafet 18:17 hod. SEČ (GMT+1)
  • štafety jsou tříčlenné, trať pro druhý úsek bude o trochu kratší než pro první, resp. třetí úsek, celkový čas vítězných štafet cca 100 min.
  • kategorie DÁMY a PÁNI, startovné za štafetu 200,-Kč, splatno při prezentaci. Pořadatel závodu si vyhrazuje právo nepřijmout přihlášku neregistrovaných závodníků, nebo štafet které se nezúčastňují tohoto závodu pravidelně.
  • termín řádných přihlášek za uvedené startovné končí v pondělí 11.11.2019, 23:59 hod. SEČ, přihlášky zasílejte na email hulkstafety@centrum.cz
  • o pohár HULK soutěží družstva složená ze dvou štafet (DÁMY a PÁNI) jejichž všichni členové jsou registrováni ve stejném klubu (resp. stejné mimopražské oblasti)
Již evidujeme první přihlášky, jejichž přehled budeme zde na webu průběžně aktualizovat.

21. 9. 2019 - Někteří dychtiví závodníci nám už zase píšou dotazy, kdy a kde letos bude HULK. Termín už jsme si určili, dokonce jsme si už byli obhlídnout potencionální shromaždiště a jeho okolí, a jen co se domluvíme s odpovědnými osobami, tak oficiálně potvrdíme místo konání a vydáme rozpis. Nápověda je v mapce v ORISu :-) Žádné převratné novinky se nechystají, mapa snad bude v pořádku, víceméně je skoro všechno již jsou dlouhá léta takřka neměnné.
P.S. - Další položky v menu stránek začnou ožívat postupně, jen co je "někdo" dá do kupy...

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  neoptimalizováno pro žádný specifický prohlížeč ani rozlišení, kódováno v CP1250  

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com