HULK cup

KULTOVNÍ NOČNÍ ŠTAFETY


38. ročník -
20. 11. 2020
27. 11. 2020


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

FOTKY

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

12. 3. 2021 - Dnešního dne definitivně prohlašujeme, že HULK 2020 nebude ani v žádném náhradním termínu. Lidi i sport jsou zavřený, situace je prý kritická, letní čas máme na krku a v 18:17 už je skoro světlo i dnes. Nezbývá tedy, než vyčkat zase do podzimu a 38.ročník HULKa uspořádat o rok později než bylo v plánu, pravděpodobně 12. 11. 2021, přesnější informace dáme samozřejmě včas na vědomí.

19. 11. 2020 - Poměrně dlouho jsme vyčkávali, jak se situace vyvrbí a dneska je už docela jasné, že ani 27.11. závod nebude. Aktuálně platné prodloužení nouzového stavu v ČR do 12.12., společně s "PES" opatřeními proti venkovnímu sportování lidí co nemají chřipku, nás nutí letošní ročník HULKa ZRUŠIT. Možná by se dalo ještě spekulovat o tom, za jakého stupně PESa by mohl závod proběhnout, jestli platí limit pro hromadné akce, nebo pro amatérské sportovní soutěže bez diváků, ale asi je jednodušší to rovnou odpískat, než to pořád odkládat (avšak s tím, že se třeba v prvním březnovém týdnu roku 2021 odložený HULK 2020 ještě přeci jen uspořádá, což bychom samozřejmě dali včas vědět, pokud by byla vhodná situace a vůle).

4. 11. 2020 - Termín závodu byl kvůli prodloužení nouzového stavu a nařízeným omezením prozatím posunut na pátek 27.11., uvidíme jak se bude situace nadále vyvíjet. S uspořádáním závodu alespoň v nějaké formě však stále počítáme.

10. 10. 2020 - Drazí přátelé! Po dlouhém uvyžování a vyčkávání jak se vyvine aktuální situace s chřipkou v Česku, jsme nakonec uvážili, že HULK štafety zkusíme uspořádat. Jako termín se nám zatím jeví nejvhodnější pátek 20.11., dřív to asi nepůjde (nouzový stav, Kapr) a později už by mohlo být pozdě, zima a sníh :-) O místě závodu se zatím dohadujeme a zkoušíme dojednat shromaždiště, i to je dnes vcelku nelehké. Postupně se ale samozřejmě vše dozvíte, závod je z formálních důvodů zadán i do ORISu (jako neoficiální závod s id=6117).

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  neoptimalizováno pro žádný specifický prohlížeč ani rozlišení, kódováno v CP1250  

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com