HULK cup

KULTOVNÍ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2021:

38. ročník -
12. 11. 2021


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

FOTKY

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

14. 11. 2021 - A máme tu už i FOTKY od Kalimera s nejdůležitějšíma momentkama závodu :-) Kdyby někdo někde měl i jiné fotky, dejte vědět, můžu tady zveřejnit odkaz.

13. 11. 2021 - Jsou zveřejněny VÝSLEDKY, kdyby si někdo snad myslel že je v nich něco špatně, ať se ozve. Kalimero má určitě radost, že 6 závodníků se někde nachytalo a orazilo špatnou kontrolu. Taky si můžete prohlédnout MAPU se všema kontrolama a schematem farstování tratí. Pár dalších věcí se tu zřejmě ještě objeví v dalších dnech (např. fotky a aktualizovaný přehled účastí).

12. 11. 2021 - Závod proběhl vcelku bez závad a dle časového harmonogramu, zvítězilo družstvo SK Praga (Pragovácké holčičky + Veselý Jelínek). Zaslechl jsem, že dost pánských štafety bylo DISK, tak ještě před zveřejněním výsledků jednotlivých kategorií znovu projdu průkazky a uvidíme, jaké bude finální pořadí. Taky dám na web mapu s farstami, ale dnes už to určitě nebude, Kalimero určitě někdy dodá i svoje fotečky, tak zatím neodcházejte!

12. 11. 2021 - Včera večer ještě byly trochu aktualizovány soupisky v předběžných přihláškách, každopádně sestavy můžete změnit ještě na prezentaci. Jedna "D" štafeta se uvolnila pro nové zájemce (KAM nedokázalo dát dohromady dost holek), naopak EKP nabízí do "burzy neúplných štafet" jednu zkušenou dorostenku Terezku Peckovou, může klidně běžet i v kategorii PÁNI. Domlouvejte se případně rovnou s KAM a EKP, já určitě nebudu mít čas to těsně před závodem řešit.

11. 11. 2021 - Pokyny jsou sepsány, prosíme ČTĚTE JE!! Letos totiž bohužel bude chybět dost tradičních pořadatelů, náhradníky se zatím nedaří moc sehnat, a tak budeme muset závod uspořádat v "nouzovém" režimu a bylo by vhodné, aby nám to závodníci neztěžovali.

10. 11. 2021 - Přihlášky jsou uzavřeny, štafet se nakonec přihlásilo plusmínus "jako vždycky", mapy jsou vytištěny a balí se do mapníků, nejpozději zítra můžete zde na webu čekat Pokyny, snad nám to ještě nestihnou zakázat.

1. 11. 2021 - I přes nárůst počtu zachycených případů nákazy Covid-19 jsme stále pozitivní (tj. negativní) a věříme že HULK bude. Nyní je tedy oficiálně zveřejněn Rozpis a již také Přehled přihlášek, které jsme dosud obdrželi. Shromaždiště je defintivně dojednáno, mapa aktualizována, ladí se tratě, ceny pro vítěze jsou objednány, hledámě kam jsme zastrčili dlouho nepoužívaný materiál potřebný k pořádání, atd., zkrátka závod se chystá na plné obrátky. Těšíme se na další vaše přihlášky, máte na to ještě týden...

16. 10. 2021 - Drazí přátelé! Letos to snad vyjde :-) U předpokládaného prostoru závodu zatím zkoušíme dojednat shromaždiště, což je samozřejmě v Covidových časech vcelku nelehké, problém kromě samotného zázemí je tak trochu i parkování... Idea zatím je asi takováto:

  • datum závodu - pátek 12. 11. 2021
  • shromaždiště, start a cíl závodu - Praha Újezd (Miličák), areál Fotbal Parku Praha (fotbalgolf) a přilehlé okolí (50.017N, 14.531E, mapy.cz), pro občerstvení před i po závodě k dispozici místní občerstvovna.
  • start prvních úseků štafet 18:17 hod. SEČ (GMT+1)
  • štafety jsou tříčlenné, trať pro druhý úsek bude o trochu kratší než pro první, resp. třetí úsek, celkový čas vítězných štafet cca 100 min.
  • kategorie DÁMY a PÁNI, startovné za štafetu 300,-Kč, splatno při prezentaci. Pořadatel závodu si vyhrazuje právo nepřijmout přihlášku neregistrovaných závodníků, nebo štafet které se nezúčastňují tohoto závodu pravidelně. Parkování aut v areálu pravděpodobně bude také zpoplatněno (více informací brzy v rozpise závodu).
  • termín řádných přihlášek za uvedené startovné končí v pondělí 8.11.2021, 23:59 hod. SEČ, přihlášky zasílejte na email hulkstafety@centrum.cz
  • o pohár HULK soutěží družstva složená ze dvou štafet (DÁMY a PÁNI) jejichž všichni členové jsou registrováni ve stejném klubu (resp. stejné mimopražské oblasti)
Již evidujeme první přihlášky, jejichž přehled budeme již brzy zde na webu průběžně aktualizovat.

Závod je zároveň z formálních důvodů již zadán i do ORISu (jako neoficiální závod s id=6705), přihlašujte se ale e-mailem.

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

 

  neoptimalizováno pro žádný specifický prohlížeč ani rozlišení, kódováno v CP1250
počítadlo.abz.cz
 

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com