HULK cup

KULTOVNÍ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2022:

39. ročník -
11. 11. 2022


News

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Přehled přihlášek
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

FOTKY

Zpět na:
Archiv (jiný rok)
Hlavní stránku

 

 
Aktuální zprávy:

19. 11. 2022 - Konečně jsem zpracoval a nahrál na web Kalimerovy FOTKY z průběhu závodu, kdyby někdo nějakou z nich nutně potřeboval ve větším rozlišení, může si napsat. Pokud snad jsou někde na webu i jiné fotky, dejte vědět, rádi zveřejníme odkaz na ně.

14. 11. 2022 - Na základě několika připomínek byly mírně upraveny VÝSLEDKY, překontroloval jsem DISK-lé závodníky (všichni byli DISK oprávněně), dopsal jsem kdo proč byl disklej a nyní tedy považuji výsledky za konečné a definitivní. Fotečky od Kalimera zatím nedorazily, ale říká že budou brzo...

11. 11. 2022 - Závod je za námi, proběhl za sychravého podzimního počasí s vysokou vlhkostí a teplotami mezi 9 až 6°C, vše šlo vcelku bez závad a dle časového harmonogramu, jen vyhlášení výsledků se trochu opozdilo, letos jednoznačně zvítězilo družstvo OOB Kotlářka, jehož obě štafety vyhrály své kategorie.
Zveřejňuji první verzi VÝSLEDKŮ, prozatím bez druhé kontroly průkazek DISKlých závodníků. Kdyby si někdo snad myslel že je ve výsledcích něco špatně, ať se ozve.
Taky si můžete prohlédnout MAPU se všema kontrolama a schematem farstování tratí. Pár dalších věcí se tu zřejmě ještě objeví v dalších dnech (např. fotky a aktualizovaný přehled účastí).

10. 11. 2022 - Včera večer byly ještě trochu aktualizovány soupisky v předběžných přihláškách, každopádně sestavy můžete změnit i na prezentaci (pokud se dostavíte včas).

9. 11. 2022 - Po mnoha letech byly zaktualizovány a doplněny Přehledy účastí na závodech HULK štafet, je možné že jsou někde drobné nedostatky, duplicity jmen, případně z výsledků nebylo zjevné co která přezdívka znamená za jméno, pokud budete mít k přehledu účastí jakékoliv připomínky, napište na rysak@hotmail.com

9. 11. 2022 - Pokyny jsou sepsány, prosíme ČTĚTE JE!! Obsahují také plánky příjezdu na shromaždiště, prostoru závodu a podrobný plánek shromaždiště, s vyznačením schematu startu, odběru map, mapového startu, divácké kontroly, sběrky, doběhu i cíle. Doufám že to pochopíte, při závodě nebude na vysvětlování čas :-)

8. 11. 2022 - Přihlášky jsou uzavřeny, štafet se nakonec přihlásilo plusmínus "jako vždycky", mapy jsou vytištěny a balí se do mapníků, nejpozději zítra můžete zde na webu čekat Pokyny, už se to blíží!!

25. 10. 2022 - Oficiálně zveřejňujeme Rozpis a funguje již také Přehled přihlášek, které jsme dosud obdrželi. Shromaždiště je defintivně dojednáno, mapa se aktualizuje a domapovává se okolí shromaždiště, ladí se tratě, ceny pro vítěze jsou objednány, oprašujeme materiál potřebný k pořádání, atd., zkrátka závod se chystá na plné obrátky. Těšíme se na další vaše přihlášky, máte na to ještě necelé dva týdny...

12. 10. 2022 - Drazí přátelé! I letos s uspořádáním HULKa počítáme :-) U předpokládaného prostoru závodu zatím zkoušíme dojednat shromaždiště, což je samozřejmě v dnešních časech vcelku nelehké, ale již máme první pozitivní náznaky... Idea zatím je asi takováto:

  • datum závodu - pátek 11. 11. 2022
  • shromaždiště, start a cíl závodu - Praha Hrdlořezy, hřiště a šatny Sprataku Hrdlořezy (50.095N, 14.519E, mapy.cz), pro občerstvení před i po závodě k dispozici místní přilehlá Restaurace Břežanka.
  • start prvních úseků štafet 18:17 hod. SEČ (GMT+1)
  • štafety jsou tříčlenné, trať pro druhý úsek bude o trochu kratší než pro první, resp. třetí úsek, celkový čas vítězných štafet cca 100 min.
  • kategorie DÁMY a PÁNI, startovné za štafetu 300,-Kč, splatno při prezentaci. Pořadatel závodu si vyhrazuje právo nepřijmout přihlášku neregistrovaných závodníků, nebo štafet které se nezúčastňují tohoto závodu pravidelně (v případě extrémně vysokého počtu přihlášek). Parkování aut možné na parkovišti před sportovním areálem (více informací brzy v rozpise závodu).
  • termín řádných přihlášek za uvedené startovné končí v pondělí 7.11.2022, 23:59 hod. SEČ, přihlášky zasílejte na email hulkstafety@centrum.cz
  • o pohár HULK soutěží družstva složená ze dvou štafet (DÁMY a PÁNI) jejichž všichni členové jsou registrováni ve stejném klubu (resp. stejné mimopražské oblasti)
Již evidujeme první přihlášky, jejichž přehled budeme již brzy zde na webu průběžně aktualizovat.

Závod je zároveň z formálních důvodů již zadán i do ORISu (jako neoficiální závod s id=7368), přihlašujte se ale e-mailem.

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

  počítadlo abz
neoptimalizováno pro žádný specifický prohlížeč ani rozlišení, kódováno v CP1250
 

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com