HULK cup

JEDINÉ NOČNÍ ŠTAFETY


Archiv roku 2002:

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

Zpět na:
Archiv
(jiný rok)
Úvodní stránku
(rok 2002)
Hlavní stránku
(dnešní rok)

 

25. 11. 2002 - Výslechem očitých svědků byl naprosto přesně zjištěn ten chybějící čas štafety ToiToi, takže nyní již na stránkách můžete najít naprosto oficiální výsledky 20. HULK cupu. Do vánoc (2002) doufám ještě pár drobných informací přibude, už se vyjednává exkluzivní prostor pro 21.ročník !! Také se ještě nikdo nepřihlásil ohledně nalezených věcí !!!

19. 11. 2002 - Byly zaktualizovány přehledy účastí. Brzy se na stránkách objeví i detailní přehledy kde bude mít každý závodník rozepsáno kterých ročníků se zúčastnil a jak se umístil. Další doplnění informací o HULKu budou následovat, sledujte stránky !!

18. 11. 2002 - Ukázalo se, že chybějící čas nebyl Horův, ale Skyvoušův, takže skvělá štafeta ToiToi doběhla na 4.místě. Tím pádem už jsou teď výsledky opraveny a prohlášeny za oficiální, chybějící čas se bude nadále zjišťovat (ale celkové výsledky už neovlivní). Na stránky byl také doplněn protokol závodu a mapa s tratí (270kB). Aktuální přehled účastí se připravuje.

16. 11. 2002 - Jubilejní 20. ročník HULK cupu je za námi. Pilně se celý den pracovalo na oficiálních a kompletních výsledcích (dokontrolování průkazů, časů atp.), bohužel se ztratil jeden cílový čas (Vojta Hora doběhl nezpozorován), vítězové jsou však již jasní, můžete se prozatím mrknout na předběžné výsledky, než bude zjištěn chybějící čas.

NÁLEZY:
Na shromaždišti se opět našlo několik věcí, tentokrát to jsou 2 buzoly palcovky (jedna úplně stejná jako vloni - že by je uživatel bral jen na jedno použití?), jedna ortéza (či jak se takový tý bandáži na kotník či koleno ze sucháčů říká) a také jeden SI čip. Zájemci o uvedené věci mě mohou kontaktovat na mém e-mailu. Pokud věci do vánoc neudám, budou vydraženy za účelem zmírnění schodku HULK rozpočtu.

15. 11. 2002 - 7:00 - pro nedočkavce uveřejňujeme Pokyny k závodu, také byl zaktualizován přehled přihlášek

13. 11. 2002 - Aktuální stav přihlášek v 10:00 hod. je 11 štafet D a 23 štafet H (+ další cca 2 jednotlivci H projevili zájem). Přehled štafet s přidělenými startovními čísly najdete zde

25. 10. 2002 - Zveřejnění rozpisu jubilejního 20. ročníku, který se bude konat tam kde to všechno začalo - v místě konání prvního ročníku HULK cupu v roce 1983 - na fotbalovém hřišti TJ Tempo Praha (dříve Sokol Lhotka)

18. 6. 2002 - Stránky HULK cupu jsou mirrorovány na http://hulkcup.wz.cz za účelem výhledového zprovoznění php scriptů a prohlížení databází (zvláště detailního přehledu účastí jednotlivých závodníků na HULK cupech)

Informace z minulých ročníků zkuste hledat v Archivu !!!

Na podrobnějším obsahu stránek se stále intenzivně pracuje, pro více informací si zkuste kliknout později !!!

Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com

Navštivte stránky R-MAPSERVIS