HULK cup

JEDINÉ NOČNÍ ŠTAFETY

 
Archiv roku 2002:

Historie
Základní principy
Přehled závodů

Rozpis
Pokyny
Protokol závodu

VÝSLEDKY

MAPA

Přehled účastí

Zpět na:
Archiv
(jiný rok)
Úvodní stránku
(rok 2002)
Hlavní stránku
(dnešní rok)

   

POKYNY PRO ZÁVODNÍKY
k průběhu jubilejního 20.ročníku nočního štafetového orientačního závodu o putovní pohár HULK teamu


SHROMAŽDIŠTĚ závodu je v budově fotbalového klubu Tempo Praha, kde jsou prezentace, šatny, sprchy (s omezeným množstvím teplé vody), WC a též RESTAURACE kde si můžete zakoupit párky, Krušovice, atp., nepoužívejte však restauraci k převlékání, je otevřena i pro běžné hosty! Prosíme všechny závodníky, aby v celé budově UDRŽOVALI POŘÁDEK !!! Pokud můžete, použijte pro převlékání také soukromých vozidel, šatny mají omezenou kapacitu. Výsledky budou vyvěšovány z vnější strany budovy klasickým lístečkovým způsobem. ZÁKAZ VSTUPU NA OBĚ FOTBALOVÁ HŘIŠTĚ !!!
Parkoviště - možnost parkovat podél příjezdové cesty k hřišti

Při PREZENTACI obdržíte pro každou přihlášenou štafetu průkazy, startovní čísla a soupisku, kterou laskavě vyplňte ve všech pěti částech a NEJPOZDĚJI DO 18.00 odevzdejte u prezentace. V soupiskách se NESMÍ ŠKRTAT!!! Pokud bude u některé štafety zjištěno nedodržení jejího složení oproti soupisce, bude bez milosti postavena MIMO SOUTĚŽ !!!

STARTOVNÍ ČÍSLA - Pro obě kategorie specielní HULK čísla, místy různě doplňovaná na nepůvodní materiál nepůvodní barvou, každý úsek má své číslo označené pořadím úseku (puntíky). Za neodevzdání, ztrátu či zničení čísla učtujeme nositeli 50,- Kč. Přehled čísel a přihlášek zde.

PRŮKAZY - Klasické papírové, doporučujeme ochranu, v každém případě si laskavě každý do své průkazky vyplní své jméno !!! Pokud někdo díky masovému rozvoji elektronického ražení již zapomněl jak se razí "klasicky", doporučujeme prostudování Pravidel OB, příloha A.I. (zvláště jak používat opravná políčka).

START, DOBĚH, PŘEDÁVKA A CÍL jsou umístěny u schodů k dolnímu škvárovému hřišti (viz plánek), předávka se provádí předáním mapy přes cílový transparent, mapu odebírá dobíhající závodník před cílem!! Závodníky bude možno vidět na divácké kontrole v těsné blízkosti cíle cca 2-3 minuty před doběhem do cíle, od sběrné kontroly je zákaz zkracování doběhu (= diskv.) a ke sběrné kontrole není přístup divákům!!! Vyčkávejte ostražitě své předběžce, abyste nezmeškali předávku !!! Místo "počátku orientace" (trojúhelník v mapě) je od předávky vzdáleno cca 100m (roh plotu / tenisového kurtu - cesta není značena) a je označeno transparentem Start.
První úseky "H" odstartují pravděpodobně v 18:17 hod, start "D" proběhne deset minut poté. Start zbylých závodníků s pomalými kolegy na předchozích úsecích bude hromadný v cca 20:20 hod. Mapy se odevzdávají ještě před odběrem mapy pro následující úsek (taktéž do 20:20), po doběhu do cíle je každý povinen odevzdat též startovní průkaz a startovní číslo!!!

TRATĚ vedou téměř lesím terénem, silně podrostlým. Tratě se kříží, spoléháme na vaši čestnost. Pokud si někdo bude trať zkracovat a přijde se na to, bude disknut a veřejně zostuzen. Všechna kontrolní stanoviště jsou vybavena stojanem s kleštěmi a reflexním lampionem. Systém štafet: úsporná HULK farsta.

Délky tratí a převýšení:

  • DÁMY - 4,2 km až 4,3 km, převýšení cca 200m, 12K
  • PÁNI - 4,7 km až 4,8 km, převýšení cca 220m, 15K

MAPA "Zátišský potok" je velmi čerstvá, měřítko 1 : 7 500, ekvidistance 5 metrů, autor Jája Němečková (OKP). Na mapách je též přilepen příslušný popis kontrol (piktogramy), vše je pak zalepeno v PVC obalu.

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ: Po závodě v cca 20:30 bude v blízkosti cíle provedeno vyhlášení vítězů, kromě cen a diplomů nejlepším štafetám budou udělena upomínková trička našim věrným chodičům jubilantům a také jednomu vylosovanému závodníkovi přítomnému na vyhlášení. Pohár HULK teamu včetně náplně získá družstvo (jedna štafeta D a jedna H - dle soupisek) s nejnižším součtem časů obou štafet.

ČASOVÝ SLED ZÁVODU:

  • 16.30 - 17.30 prezentace
  • 18.17 start 1. úseků štafet (kategorie H)
  • 18.27 start 1. úseků štafet (kategorie D)
  • cca 20.20 start doposud nevyběhnuvších úseků
  • cca 20.30 vyhlášení vítězů
  • cca 21.00 ukončení závodu

HLAVNÍ SPONZOŘI ZÁVODU: Solidea Net Partner, Žaket, Active Tour.

HLAVNÍ POŘADATELÉ: Kalimero (PGP) a Rysák (OSN).

SPRÁVNÝ SMĚR, DOBRÉ SVĚTLO a málo ukradených kontrol

přeje HULK team

       
Připomínky, dotazy, návrhy apod. pište na: rysak@hotmail.com

Navštivte stránky R-MAPSERVIS